Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kirkkovaltuuston joulukokous

Kyyjärven seurakunnan kirkkovaltuusto kokousti keskiviikkoiltana 19.12. jouluisissa merkeissä. Joulupuuro, torttukahvit, jouluevankeliumi ja joululaulut kuuluivat ohjelmaan Kivirannassa. Jouluisen tunnelman lisäksi painavana asiana käsiteltiin ensi vuoden talous- ja toimintasuunnitelma.


Joululaulut kajahtivat kirkossaJoulujuhla kirkossaKauneimmat joululaulut 40. kerranItsenäisyyspäiväSuomi-gospelia PerhossaSeurakunta kiristää vyötäSeurakunnassa tapahtuuAdventista jouluun

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Suomi-gospelia Perhossa

3.12.2012 RiittaKytölä/Kyyjärven seurakunta

Perhon Perhosalissa esiintyy keskiviikkona 5.12. viiden nuoren miehen muodostama gospelrockyhtye Saraste. Sarasteen jäsenet ovat kotoisin Etelä-Pohjanmaalta ja Satakunnasta, mutta asuvat nykyisin pääkaupunkiseudulla.

Yhtyeen omian sanojen mukaan Saraste on syntynyt tahdosta ja innosta olla välittämässä viestiä Jumalan rakkaudesta syntistä ihmistä kohtaan. Perhon konsertissa tätä viestiä on bändin lisäksi viestittämässä Sleyn nuorisotyönjohtaja Juha Heinonen.

Bändin musiikille tyypillistä on iskevät kertosäkeistöt, messevät kitaravallit ja kirkkaat melodiat. Yhtye on julkaissut kaksi pitkäsoittolevyä ja muutaman lyhyemmän äänitteen. Keikoilla yhtye tuppaa saamaan innokkaan vastaanoton.

Ei kun Perhoon katsomaan ja kuuntelemaan! Saraste esiintyy Perhonsalissa keskiviikkona 5.12. kello 19. Lippujen hinta on 5 e.