Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogitVasen valikko

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kyyjärven 4H-yhdistys palkitsi nuoria ja aikuisia

Leena Arokki

Kyyjärven 4H-yhdistyksen vuosikokous pidettiin sunnuntaina 26.3. Kyyjärven Osuuspankilla. "Virallisen" kokousohjelman lisäksi palkittiin vuoden 2005 4H-toimijoita; eri yhteistyötahot lahjoittivat stipendejä aktiivisille nuorille ja aikuisille.

Kyyjärven Osuuspankin stipendin saivat 4H-kerhonohjaajat Laura Logren, Sanna Niskala ja Minna Nissinen. Kyyjärven Metsänhoitoyhdistyksen stipendin saivat Sinivuokko Oikari, Miika Oikari, Juho Oikari, Anni Lähdemäki(menestyksestä valtakunnallisissa metsätaitokisoissa) ja Johanna Oikari(menestyksestä valtakunnallisissa luontopolkukisoissa). 

4H-yhdistys palkitsi ahkerina TOP-tehtävien tekijöinä Heli Ahlqvistin, Aino Kytölän ja Johanna Sauramäen. Irja Ojalaa muistettiin avusta Nuorisotalon valvonnassa.

Palkittavien listalla oli myös muita kuin nuoria; kunnan nuorisotoimen lahjakortin saivat nuoria tukeneet ja kannustaneet aikuiset. Näistä aikuisista palkittiin Elina ja Seppo Oikari sekä Aina ja Veikko Lähdemäki(metsätaitoilussa nuoria valmentamassa sekä huoltajina kisoissa mukana). Lisäksi haluttiin muistaa sivukylien koteja, jotka ovat avanneet ovensa 4H-toiminnalle: Noposenahossa Eija ja Risto Eskelinen ja Oikarilla Pirkko ja Juhani Viertamo. Oikarin kylältä palkittiin jo edellisenä vuonna Jaana Alminoja-Niskala ja Asmo Niskala. Vanhempien ja muiden aikuisten tukihan on erittäin tärkeää myöskin nuorten harrastustoiminnassa.