Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kovaa peliä Pohjolassa

7.10.2008 Hannu Kalliojärvi / Kyky

”Siperia opettaa” - sanonta tuli mieleen pohjoisen reissulta palaavalle Kykyn lentisjoukkueelle.

Lauantaina tyrmäyksen antoi Napapiirin Palloketut luvuin 0-3 ja saamaa lääkettä oli tarjolla Torniossa. Haaparannassa tehty kiertoajelu sai ilmeisesti päät sekaisin ja Tornion Lentis-88 lisäsi tuskaa. Molemmat pelit olivat toistensa kaltaisia. Ainoastaan NaPan eka erä meni isännille ilmaisjakeluna, loput erät kiertueella pysyttiin alussa mukana jopa edellä mutta yksi yskäys ja hyydyttiin samaan kohtaan. Lähes poikkeuksetta vastustaja syötti taktisesti hyökkääjät ulos töistä ja olimme hampaattomia. Betonimiesten ruokakortit sai molemmissa kaupungeissa Darius, Rovaniemen Rossoon pääsi isäntien Mika Sirviö ja Torniossa Umpitunneliin Tomi Juotasniemi.

Yhteenvetona viikonlopusta voi todeta että kaksi pisintä vierasmatkaa on takana ja nuori joukkue sai muistutuksen missä sarjassa pelataan, mitään ei voiteta vanhoilla meriiteillä jos niitä nyt jollakin on. Joukkueen seuraava mahdollisuus tulee kuitenkin nopeasti ja siihen täytyy latautua jokaisen kovalla asenteella. Kotona kannattaa ottaa isännän otteet ja näyttää ”Kuka määrää täällä.”

Sunnuntain vastus on tuttu Nurmon Jymy. Lakeuden ylpeys on  satsannut nyt enemmän kuin koskaan, miehistöön on hankittu kokemusta ja voimaa. Kykyn viime vuosien pelastaja Jani Pykäri hakkaa nyt verkon toisella puolella. Tuomas Ruuska on liiga kokemuksella vahvistus kaikkiin ykkösen porukoihin. Juha Järvenpää sarjan pisin pelaaja kelpaisi mille tahansa SM-liigan tiimille.

Toivotaan että näemme suuren yllätyksen kotiavauksessa.  Mylly on rasvattu !