Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Riihikirkko täyttyi

Juhannuksen jumalanpalveluksessa kirkko oli täynnä. Onneksi oli kaunis sää, joten ulkopuolellakin saattoi istua ja olla mukana jumalanpalveluksessa.


Juhannuksena RiihikirkkoonKiviranta on yhteinen hankeYhteisvastuukeräys tuotti huipputuloksen!Lappajärvi kierretty!Kesäillan konsertti”Laulun runsautta, kylvämättä kasvavaa”

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Riihikirkko täyttyi

27.6.2010 Olavi Vallivaara

Juhannuksen jumalanpalveluksessa kirkko oli täynnä. Onneksi oli kaunis sää, joten ulkopuolellakin saattoi istua ja olla mukana jumalanpalveluksessa.

Aila Ahtila oli koristellut Honkalehdon kievarin "riihikirkon" juhlakuntoon. Kynttilät paloivat. juhannuskukat oli sommiteltu mittaan alttaripöydälle. Juhannuskirkon vieraat saattoivat aistia entisaikojen elämää riihessä, jossa oli paljon vanhan ajan elämästä kertovia työkaluja ja esineitä. Suomen lippu oli salossa ja Johannes Kastajan päivän sanoma puhui ihmiselon kauneudesta, mutta sen nopeasta lakastumisesta. Siksi on tarpeellista, että vieläkin raivataan esteet sydämistä. Herra  Jeesus tahtoo tulla jokaisen sydämeen asumaan uskon kautta. Jumalanpalveluksen toimittivat tutut seurakunnan työntekijät ja Aila Ahtila luki tekstin. Jumalanpalveluksen jälkeen Aila oli järjestänyt koko kirkkoväelle kirkkokahvit, jotka tarjottiin heinäladon puolella. Monet joivat kahvinsa navetassa, joka onkin kunnostettu upeasti. Kahvin jälkeen oli aikaa tutustua kievarin eri rakennuksiin ja nauttia leppoisasta juhannustunnelmasta kievarin pihamaalla. Kaikkien mukana olleiden puolesta kiitokset Ailalle hienosta juhannusillan tarjoilusta.