EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

PM - Sisulisähuipentumien "tuloksia"

Heikki Hänninen

Äänekoskella kisailtiin 22.-23.7.05 12-15v piirinmestaruuksista. Kyyjärven Kyvyn yleisurheilijat menestyivät hyvin, vaikka mukana oli vain kolme edustajaa.

Kykyä oli edustamassa Äänekoskella vain kolmen urheilijan ryhmä, mutta silti he toivat 8 mitalia ja kolme joukkue mitallia. Hanna parkkonen ja Sanna Niskala kilpailivat T15 sarjassa. Hanna sijoitukset: Kuula 2.(9,53), kiekko 1.(25,11), moukari 4.(22,93) ja keihäs 3.(31,50). Sannan sijoitukset, kuula 1.(10,29), kiekko 2.(21,88) ja moukari 3.(25,17). Joukkuemitalit tulivat kiekko ja kuula ( kultaa ) ja moukari ( hopea ). Jarkko Parkkonen kilpaili P15 sarjassa. Jarkko voitti korkeuden tuloksella (176) ja tuli pituudessa toiseksi hienolla tuloksella (5,89). Jarkko oli myös mukana junioreiden 17-19v pm - kilpailuissa Viitasaarella 28.7.05. Hän osallistui seilä M17- korkeuteen, jonka voitti tuloksella (174).