Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogitVasen valikko

Valtuuston nettiradiolähetys

Lämpimästä loppukesän illasta huolimatta nettiradiolähetys ladattiin yli 20 talouteen. Paikanpäällä yksi kuuntelija Viiden kunnan Sanomien toimittajan lisäksi.


Muutoksia, ominaisuuksia ja paljon muuta lähiaikoinaUusia ominaisuuksia tulossa Nopola NewsiinNopola News ry:n perustava kokous jatkuuNopola News messuilla ; oppia ikä kaikki

Yhteistyökumppanit

Valtuuston nettiradiolähetys

22.8.2005 Aaro Toppinen

Lämpimästä loppukesän illasta huolimatta nettiradiolähetys ladattiin yli 20 talouteen. Paikanpäällä yksi kuuntelija Viiden kunnan Sanomien toimittajan lisäksi.

Valtuuston kokous oli jälleen kuultavissa nettiradion kautta. Lämmin ilma ei tällä kertaa karkottanut kuuntelijoita, sillä lähetys ladattiin yli 20 kohteeseen. Luku kertoo vain latausten määrän ja jos sen kertoo vaikka 2:lla tai 3:lla, niin kuuntelijoita saattoi hyvinkin olla lähes 50 henkeä. Eli kyllä ne valtuuston asiatkin kiinnostavat.
Teknisesti lähetys oli äänenlaadultaan paras mitä on saatu aikaiseksi. Veikko oli laittanut jotakin kohinasuodattimia väliin ja sen huomasi. Kokouksen jälkeen Suomen äärilaidalta saatu palaute oli hyvä, sillä lähetys ei ollut pätkinyt missään vaiheessa eikä muitakaan ongelmia ilmennyt. Palautetta kuuluvuudesta, tekniikasta ja muusta voit lähettää tietohanke@kyyjarvi.fi osoitteeseen tai antaa sitä suoraan kylänraitilla.

Harmillista vain on laajakaistan puute haja-asutusalueilla. Kyyjärvelläkin yli 60 taloutta ottaisi laajakaistan kunhan se vain olisi saatavissa. Kaikki potentiaalisia nettiradion kuuntelijoita, sillä modeemilla lähetykset eivät kuulu. Valtuuston puheenjohtajan mukaan sivujen latautuminenkin on hidasta puhumattakaan sitten varsinaisesta tiedontuottamisesta Nopola Newsiin.
Mutta, kuten lähetyksessä kuultiin, jo huomenna alkavat seutukunnalliset laajakaistaneuvottelut rakentamisaikatauluista ja muusta.

Varsinaisista kokouksen päätöksistä pitäisi sitten tulla oma tiedotteensa myöhemmin, tämä vain teknisistä asioista.