Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Päivitystä Uitto´09 leiristä

18.5.2009 Eevaliisa Hakola/Kyypartio

Jos joku vielä haluaa leirille mukaan, niin nyt on aika toimia ripeästi!

Jälki-ilmoittautuminen nimittäin päättyy 30.5. Partaharjulle Pieksämäelle on lähdössä yhteensä 17 kyypartiolaista. Aikuisia mukaan lähtee kolme: Eeva, Marjaana ja Eevaliisa. Junior Galaxy vartiosta lähtee kaksi tyttöä ja kaksi poikaa. Pantterit laumasta leirille lähtee kaksi tyttöä. Oravat laumasta lähtee neljä poikaa ja yksi tyttö. Ja nuorimmasta eli Koirat laumasta leirille suuntaa kaksi poikaa ja yksi tyttö. Eli 14 on lasten yhteismäärä.  Eli jos haluat vielä mukaan, ota pikaisesti yhteys minuun niin saat toimintaohjeita.

Kesäkuussa leiriltä tulee kirje kotiin kaikille lähtijöille. Siinä on tietoa leiristä ja mm. varustelista mitä mukaasi tarvitset. Kyypartio asuu leirillä alaleirissä nimeltä Karhakka. Lippukunta järjestää leirille bussikuljetuksen. Kyypartiosta ei ole ilmoittautuneita leirin vierailupäivään.

1.8. leirillä on heti markkinat. Pidämme kesällä puuhailupartion jossa arkartelemme markkinoille myytävää. Vieraat voivat sitten ostaa tuotteitamme tölmöllä = markkinaraha, jonka arvo on 1 €. Markkinoiden tuotto lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Eli nyt vain idoimaan hyviä tuotteita markkinoille. Lisätietoja löytyy www.uitto2009.fi Sivustolta löytyy myös kaikki se tieto, mitä leiristä on tähänmennessä julkaistu.

Ihan tässä piakkoin ilmoittautuneille, pistän postia laatikkoon. Eli laskun leirin omavastuusta. Jos oli tuotetilauksia, ne näkyvät samassa laskussa. Bussiaikatauluista ja puuhailupartion päivästä tulee infoa myöhemmin.

Terveisin uintikelejä vartova uittomestari