Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Asunto-osake myynnissä

Myytävänä asunto-osake As. Oy Kyyjärven Säästötalon kiinteistössä 2. kerroksessa.
Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Asuntoesittely Kyyjärvellä

16.1.2008 Irma Mäkelä

Torstaina 31.1.2008 kello 15-18 on asuntoesittely Kyyjärvellä Onninte 1, valmistumisvaiheessa olevassa Asunto Oy Kyyjärven Lintupuistossa.

Yllä kuvassa Kyyjärven Osuuspankin johtaja Urpo Ojala ja Jorma Lehto Rakennuspalvelu Suomen Jotar Oy:stä.
Asunto Oy Kyyjärven Lintupuisto sijaitsee Kyyjärven keskustassa palveluiden läheisyydessä, talosta on järvinäköala. Vilkkaasti kysellyistä asunto-osakkeista on myytävissä vielä kaksi huoneistoa; 60 neliön kaksio ja 79 neliön kolmio.

Asunnot ovat toimivia niin pienille kuin suuremmillekin perheille. Rakennuksen harjakorkeutta on nostettu tavanomaisesta, jolla on saatu käyttö- ja varastotilaa ullakolle, ullakkotilaa on n. 20neliömetriä/asunto. Asunnoissa on käännettävä porrasratkaisu, joka ei vie huonetilaa.

Rakennus on liitetty kaukolämpöverkkoon. Huoneistoissa on lattialämmitys sekä takkavaraus. Mahdollinen takka lisää kodikkuutta sekä säästää lämmityskustannuksia, sillä asunnoissa on huoneistokohtainen lämmönmittaus. Lasitettu parveke on mahdollista toteuttaa sekä huoneistokohtainen keskuspölynimuri on asennettavissa. Autopaikka kuuluu joka huoneistoon.  

Rakennuspalvelu Suomen Jotar Oy:n rakentaman rivitalon rakennustyöt etenevät vauhdilla ja talo on kohta valmis. Jorma Lehto Suomen Jotar Oy:stä kertoi, että he ovat rakentaneet 40 samantyyppistä asuntoa kuin Asunto Oy Kyyjärven Lintupuistossa. Ne kaikki on myyty. Suomen Jotar Oy on toiminut 14 vuotta. Rivitalorakentamisen lisäksi rakennuskohteita ovat olleet niin omakotitalot kuin teollisuusrakennuksetkin. Vakuutusyhtiöille yritys on tehnyt paljon saneerauskorjauksia. Kokemuksen myötä tietoa sekä taitoa rakentamiseen on tullut paljon. Suomen Jotar Oy:n perusideaan kuuluukin se, että asunnon ostajaa kuunnellaan ja ideat pyritään toteuttamaan mahdollisimman pitkälle. Näin ollen ostaja saa oman mieleisensä ja viihtyisän asunnon.

Asuntojen tiedustelut Suomen Jotar Oy, Jorma Lehto puh. 0400 218 469 www.suomenjotar.fi
Kyyjärven Osuuspankki, Urpo Ojala puh. 040 503 4103
Rahoitus ja RS-pankkina toimii Kyyjärven Osuuspankki.