Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kalevalan kalavelat, 3-0

11.11.2008 Kyyjärven Kyky - Hannu Kalliojärvi

Edellisen kerran on Kajaanin, silloisen NMKYn, kanssa pelattu sarjapisteistä vuoden 2006 helmikuussa. Kuvassa palkinnon pokannut Darius.

Nykyinen Kaleva Sport maksoi velkansa ja betonimiesten hyvät hetket tulee olla jatkossa pitempikestoisia, jos halutaan olla voittojen tiellä. 

Väinämöisen miehet saatiin ekassa ja kolmannessa erässä siltaan, mutta liekö ollut Joukahaisen konstit pojilla apuna kun menivät kalkkiviivoilla ohi.
Ekan erän 18-22 johto tyrittiin ja sama toistui kolmannessa. 1-7 tilanteesta hyytyi mylly. 

Asenne ja keskittyminen pitää olla parempi, siihen yhteiseen tekemiseen on jokaisella velvollisuus osallistua. Jokaisen sitoutuminen vaikuttaa lopputulokseen. Toistan tälläkin kertaa samaa lausetta, parempaan suuntaan ollaan menossa, kauden parasta, ainakin vieraskentällä. Torjunta alkoi toimia, Alosakin tuntuu parantavan peli peliltä ja onnistumisethan ruokkii kaikkia. 

Karmeinta katseltavaa on kuitenkin syöttöruudussa, sille osastolle kaivataan kaikille kohennusta, tulevalle viikonlopulle otetaan käyttöön ”Lepanski-syöttö” se on meidän salainen ase. 

Kalevalan tilastoissa muuten näppäimissä oli Mustanpuron korkeushypplegendan jälkikasvua, Kunto Viirun Tero poika.

Tuleva viikonloppu onkin sitten mielenkiintoinen, kaksi kotiottelua joissa vastustajat on todella hankalia. Lauantaina betonimyllyä esitellään Vaasan Kiiston viimekauden liiga joukkueelle, heille ei muuten ole tällä kaudella löytynyt vielä voittajaa. 
Sunnuntain Arto Rautio tulee Ylivieskan Kuulan kanssa kylään. Betonimiesten haave on kuunnella myllystä uusia säveliä, yleisö vaatii kolinaa !! Molemmat matsit alkaa klo 19.00