Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Nopolan koulussa oli torstaina 31.05 varsinainen tapahtumien päivä.

1.6.2012 Marja-Terttu Rytkönen, kuvat Kaisa Palmu/PK perusopetus

Alakoulussa aloitimme aurinkoisen aamun Olavi-papin aamunavauksella.

Seuraavaksi Suomen väreihin, sinivalkoiseen pukeutunut kyyjärveläinen veteraaniurheilija Matti Tamminen lahjoitti koulullemme arvokkaan diplomin ja pronssimitalin, jonka hän oli saavuttanut huhtikuussa veteraanien mm-kisoissa kävelyssä.

Matti Tamminen kertoi mielenkiintoisesti taustaa, mikä oli johdattanut aikoinaan nuoren miehen urheilullisen elämän harrastajaksi. Koulun väki sai vielä oivallisen näytön Matti Tammisen ketteryydestä, kun hän kiepautti muutamia voimisteluliikkeitä kiinnostuneiden katsojien ihastukseksi ja ihmetykseksi. Koulun väki kiittää sydämellisesti upeasta lahjoituksesta. Voimme varmaan yhteistuumin todeta, että sanonta " Vierivä kivi ei sammaloidu " pitää paikkansa.  

Minna-kanttorin innoittamana koulumme oppilailla oli mahdollisuus kevään aikana suorittaa virsimerkkejä. Pronssisia merkkejä 1-6-luokilta sai 17 oppilasta, hopeisia 20 opppilasta  ja kultaisia 4 oppilasta. Onnittelut merkin saajille ja kiitos Minna kanttorille laulattamisesta ja tsemppaamisesta.  

Koulumme oppilaita osallistui kevään aikana 4-H-yhdistyksen järjestämään piirustuskilpailuun, jonka aiheena oli " Minun unelmani ". Kyyjärveltä  1-3 luokkien sarjassa parhaaksi palkittiin Severi Kinnusen työ, kunniakirjan sai Eveliina Ohranen. 4-6 luokkien paras palkinto ojennettiin  Paavo Pölkille, kunniakirja Sara Ohraselle. Onnea taiteilijoille !  

Tapahtumien päivä Nopolan koulussa jatkui alaluokan oppilaskunnan suunnittelemalla  sählyturnauksella. Kiitos oppilaskunnalle kivasta päivästä, samoin kaikille osallistujille.

---Meillä kaikilla oli niin mukavaa....