Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

KARJALAN LAULUMAILLA

14.9.2011 Kaisa Tamminen/Kyyjärven kirkkokuoro

Ystävyystoiminta Juuan kirkkokuoron kanssa sai jatkoa, kun Kyyjärven kirkkokuoro matkasi viime viikonloppuna Itä-Suomeen.

Yhteistä laulantaa juukalaisten kanssa on harrastettu jo usean vuoden ajan. Tällä kerralla oli meidän vuoromme ajella Juuan suuntaan. Majoitus- ja harjoituspaikkana toimi seurakunnan kesäkoti. Siellä oli hyvät tilat lauleluun, seurusteluun ja majoitukseen. Lauantai-iltana rantasauna lämpeni ja uimassakin eräät kävivät.


Päivät sisälsivät musiikillisia ja kulttuurihistoriallisia osioita. Yhdessä laulaminen oli tietenkin pääasia. Se tuntui aivan erityisen upealta, kun laulajia oli kaksinverroin enemmin kuin normaalisti.

Hieno kokemus oli myös käynti Kolilla. Useat näkivät nyt ensimmäisen kerran tämän suomalaisen kansallismaiseman, jota monet taiteilijat ovat käyneet tauluihinsa maalailemassa. Samalla saimme myös sopivasti lenkkeilyä istumisen lomaan.

Sunnuntaina suurkuoromme esiintyi jumalanpalveluksessa. Kirkonmenojen jälkeen siirryimme seurakuntakeskukseen kahville ja musiikkipitoiseen veteraanijuhlaan. Juhlassa lauloimme yhdessä ja erikseen. Juhla päättyi yhteiseksi nimikkolauluksi muodostuneeseen lauluun: "Toistemme eestä rukoilemme siks kunnes kohdataan..." Niin vahvasti oli tunnetta laulussa, että eivät vain kuorolaiset olleet kyynel silmässä.

Juukaan lähetämme lämpimät kiitokset kaikesta huolenpidosta ja vieraanvaraisuudesta. Tavataan sitten taas ensi kerralla!