Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Laulua vai puhetta?

Mirjam Huotari

Oma musiikillinen tietouteni ei riitä kertomaan, kuka sen kehitti, mutta joku keksi alkaa puhua taustakompin säestämänä, ja uusi villitys sai alkunsa. Ensi perjantaina eli 25.11. nuorisotalolla voi jokainen itse päätellä, onko kyseessä laulua vai puhetta.

Helluntaiseurakunta on tavannut mahdollistaa nuorisotalon aukiolon nuorisoa varten joka neljäs perjantai. Harvemmin tarjolla on ollut sen kummempaa ohjelmaa, lähinnä vain mahdollisuus lämmitellä, juoda kupponen lämmintä ja pistää jotain pientä poskeensa sen ohessa sekä pelata ja halutessaan keskustella. Ajatus on siinä, että nuorisolla olisi paikka, jonne tulla, kun kerran kuitenkin halutaan valvoa myöhempään.

Tänä viikonloppuna ohjelmattomuus kokee kuitenkin pienoisen poikkeuksen. Tapani (20v. Salosta) ja Markus (23v. Tampereelta) Huotari ovat luvanneet laittaa itse kunkin miettimään, kummasta on kyse, laulusta vai puheesta. Mistään kuuluisasta rappiryhmästä ei vielä ole kyse, mutta harvemmin on huumoria puuttunut sieltä, missä veljekset ovat päässeet vauhtiin. Siispä perjantaina 25.11. kello yhdeksästä illalla eteenpäin kannattaa käydä nuorisotalolla tarkistamassa, mistä oikein on kyse.

Sunnuntaina 27.11. kello 11 voi sitten helluntaiseurakunnalla kuulla perinteisempää musiikkia samojen veljesten ja Laura Istolaisen (19v. Tampereelta) siivittämänä. Markus luultavimmin istuu pianon taakse, Tapani ilmeisesti kaappaa kitaran, ja Laura tarttuu viuluun. Laulu sujuu ihan keneltä tahansa näistä kolmesta. Musiikki soi.