Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Nyyttäriherkkuja, olkaapa hyvä!

21.5.2007 Hakola Eevaliisa / Kyypartio

Kuten kuvasta näkyy, kota on löydetty ja pidot voi alkaa.

Nyt ei enää haahuiltu pitkin ryteikköjä vaan ihan nätisti käveltiin suorinta reittiä kodalle. Reitti on siitä hauska ja haastava että saapas on oikea kulkujalkine. Itse kodan ympäristö on kuivaa kangasta. Kysyessäni kuka uskaltaisi nukkua kodassa? Aika monta myöntävää vastausta tuli. Mutta partion osalta se yöretki jää syksyyn. Tänäiltana kun vietettiin sudareiden ja tyttövartsojen viimeistä "koloiltaa". Siksi nyyttärit ja ylenpalttinen herkuttelu.

Kevätilta oli hieno ja vähän kiirus meinasi tulla kotiinlähdön kanssa, vaikka sen kummempaa ohjelmaakaan ei ollut tehtävänä. Metsä on kuitenkin paikka josta puuhaa löytyy ihan itsestään. Kumma muuten miten yhtään karhua ei ollut näkösällä. Ehkä 13 sudenpennulla ja parilla pikkuveljellä löytyy ääntä petokarkoitukseen. Ja unohtamatta Vintiöt vartiota, heitä oli paikalla neljä, vartionjohtajansa Johanna Keisalan johdolla.

Sudulauma Pantterit  ja Vintiöt ovat kokoontuneet 15 kertaa joulun jälkeen. Lisäksi on ollut lippukuntakokous, talviretki, partiokirkko ja kävelypäivä. Nyt alkaa kesätauko, joka kestää 3kk. Toki kesäleiri kuuluu ohjelmaan.