Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Napaketut viekkaampia kuin myllärit

23.10.2007 Hannu Kalliojärvi

Napapiirin Palloketut ottivat voiton lauantaisesta kamppailusta, joka huipentui tiukkaan viiden erän peliin.

Kyky-Betset johti peliä jo erin 2-1, mutta kettulauma ei lannistunut. Viimeinen erä puristettiin liikaa ja pisteet lähti 14-16 pohjoiseen. Missään vaiheessa peliä ei saatu NaPan laitahyökkäystä kuriin, hakkuri Sirviö löi palloa lattiaan ja meillä vaan väki ihmetteli, että onpa nopea kaveri. Torjunta jäi vissiin Laihialle ja luultiin että yksi voitto on jo saatu ja loput tulee itsestään.

Tällainen asenne ei saa jatkua, joukkueen täytyy olla hereillä koko ajan valmennusporrasta myöten. Koskela oli ainut, joka passareiden kanssa pääsi tasolleen muilla olisi parannettavaa. Libero Rajala parantaa otteitaan ja hän hoiti hommansa riittävän hyvin. Keskittyminen seuraavalla kerralla täytyy olla luokkaa parempi ja tulosta syntyy takuulla.

Paniikkiin ei ole aihetta, pelejä riittää ja totuus on, että vasta kaksi viikkoa kasassa ollut joukkue vaatii vielä aikaa ja hiomista. Toivottavasti on opittu jo kahdesta tiukasta kotitappiosta, että voiton eteen vaaditaan töitä kaikilta. Palkittuja tällä kertaa Kykyn Koskela ja NaPan passari Mäkitupa.

Tulevana sunnuntaina pelit jatkuu Pielavedellä ja betonimiesten riviin palaa Jani Pykäri, joten panokset kovenee.

Kuvassa Nopola News netti tv-lähetyksen Veikko Huumarkangas ja piuhat poikineen. Taustalla kameramies Tuomas Turpeinen. Peli kuvattiin kolmella kameralla ja lähetettiin livenä netiiin yhden ja kahden megan striimeinä. Latauksia parhaimmillaan lähes sata (87 kpl).