Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Isänpäivä

12.11.2011 Olavi Vallivaara

Marraskuun toisena sunnuntaina 13.11. vietämme kansallista juhlapäivää, Isänpäivää. Liputuspäivänä se on ollut vuodesta 1987. Isänpäivänä on perhejumalanpalvelus Kyyjärven kirkossa klo 10.

Meillä kaikilla on oma isä. Isyys on tärkeä tehtävä, jonka sain lapseni syntyessä. Isänä olen puoliso, lapseni vanhempi, lastenlasteni vaari tai pappa. Isä on usein työssä ja poissa kotoa. Isällä on monta tärkeää tehtävää. Isänpäivänä pysähdymme isänä olemiseen. Sinä olet maailman paras isä lapsellesi niinkuin minäkin. Niin oli isäsi niinkuin minunkin. Vaihtoehtoja ei ole. Lasten ja lastenlasten muistamiset kannustavat ja tekevät hiljaiseksi, mutta iloiseksi. - Olen Isä!

Ajassamme on myös koteja, joissa ei ole isää. On isiä, jotka on unohdettu. On yksinhuoltajaisiä. Kaikille ei ole myöskään suotu mahdollisuutta tulla isäksi. Meillä kaikilla kuitenkin on isä. Joko hän elää tai nukkuu jo maan povessa. Isä voi elää muistoissa. Jumala on meidän kaikkien oma Isä. Hän on meidät luonut ja luvannut pitää meistä huolen. Tätä Isää saamme lähestyä ja pyytää häneltä apua ja voimia.

Isänpäivän perhekirkossa palvelevat tutut seurakunnan työntekijät: Khra Olavi Vallivaara, kanttori Minna Erkkilä, suntio Alpo Noponen sekä  Eetu,Matti ja Kaisa Erkkilä laulavat. Lapsi ja nuorisotyönjohtokunnan jäsenet ovat mukana ja tarjoavat Isänpäivän kakkukahvit. Saatamme kuulla myös naisten lauluesityksen?  Tervetuloa kaikki juhlaan!

Isänpäivän jälkeen keskiviikkona 16.11. klo 17 Lähtö Isät ja pojat iltaan Kannonkosken Piispalaan. Kokoonnutaan kirkon parkkipaikalle ja mennään omilla autoilla, klo 17.30 ruokailu, uintia ja lopuksi kirkkoherran pitämä iltahartaus. (Rahastuksen hoitaa Raimo Noponen). Tervetuloa!