Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Mediamylläreiden yhteystiedot

Yhteystietoja on kyselty paljon ja ne löytyvät Nopola Newsin Info -sivulta oikeasta reunasta.



Yhteistyökumppanit

Mediamylläreiden yhteystiedot

22.9.2011 Irma Mäkelä/Mediamyllärit

Yhteystietoja on kyselty paljon ja ne löytyvät Nopola Newsin Info -sivulta oikeasta reunasta.

Nopola News -Virtuaalisesti ja livenä hankkeen puitteissa Nopola Newsin sivustopohjaa uudistetaan parhaillaan. Uudistunut Nopola News otetaan käyttöön tämän vuoden loppupuolella, ehkäpä menee vuoden vaihteeseen. Uudessa Nopola Newsissä yhteystiedot tulevat näkyviin etusivulle.

Sivuston selkeä ilme pyritään säilyttämään, mutta toki koko sivustolle uudistuksia tehdään. Varsinkin netti-TV sivusto ja videovarasto tulevat saamaan visuaalisemman ilmeen. Vanhat tallenteet löytyvät entistä helpommin uudelleen katsottaviksi. Yritykset ja Palvelut sivustoa ja sen myötä seutukunnan palvelutarjontaa tuodaan nykyistä kattavammin esille. Suunnitteilla on myös yksityisten henkilöiden markkinapaikka, jossa voi tarjota myytäväksi itselle tarpeettomia tavaroita. Monia muitakin uudistuksia on luvassa. Nopola News -sivuston toteutuksen tekee Mediacabinet Oy Jyväskylästä.

Keski-Suomen ELY -keskus myönsi Virtuaalisesti ja livenä hankeelle jatkoaikaa 30.9.2012 saakka, lisärahoitusta hankkeelle ei ole mahdollista saada. Tuohon ajankohtaan mennessä hankkeen tavoitteet pitää tulla toteutetuiksi. Hankkeen kokonaistoteutusaika on 15.11.2008 - 30.9.2012 ja hyväksytty kustannusarvio 166 634,35€ (sis.alv.)

Yhteystiedot:
Kyyjärven Mediamyllärit ry
Tuliharjuntie 5
43700 Kyyjärvi
puh. 044 - 459 7173 Irma Mäkelä
puh. 044 - 459 7100 Veikko Huumarkangas
tietohanke (at) kyyjarvi.fi
arkisto.nopolanews.fi