Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Rakennusliiton toimintaa

Rakennusliiton Kyyjärven paikallisosasto 48 toiminut lähes 30 vuotta.Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Rakennusliiton toimintaa

18.04.2005 Irma Mäkelä(tiedot Jorma Eteläkari)

Rakennusliiton Kyyjärven paikallisosasto 48 toiminut lähes 30 vuotta.

Kyyjärven rakennusliiton paikallisosaston valmistava kokous pidettiin joulukuussa 1977 Huhtalan Yrjöllä. Tuolloisessa kokouksessa valittiin puheenjohtajaksi Toivo Haaranen, sihteeriksi Tenho Huttunen, rahastonhoitajaksi Yrjö Huhtala ja nuorisovastaavaksi Jorma Eteläkari. Läsnä kokouksessa olivat myös Niskala Jouni, Hänninen Taisto ja Lieksa Lauri.

Nykyisin osastossa on jäseniä yli 150 henkilöä, kaukaisimmat Inarista saakka. Tällä hetkellä osaston puheenjohtajana toimii Jorma Eteläkari, rahastonhoitajana Juha Eteläkari ja sihteerinä Timo Kotka. Hallitukseen kuuluvat lisäksi Matti Honkonen ja Rauno Paananen.

Paikallisosasto on järjestänyt joka vuosi jäsenistölleen pikkujoulut. Laivaristeilyjäkin on tehty. Lentopalloa on pelattu A-sarjassa tuloksekkaasti. Suomen mestaruus tuli Tampereella vuonna 1998, myös hopea ja pronssisijoille on ylletty.

Tulevana viikonloppuna 23.-24.4.2005 lentopallon lopputurnaus on Vaasassa, A- ja B-sarjat.

Nopola News toivottaa onnea ja menestystä viikonlopun koitokseen.