Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Netti-TV:ssä sunnuntaina: Lentopalloa

12.10.2008 Kyyjärven Kyky - Hannu Kalliojärvi / Aaro Toppinen

Kadonneen myllyn salaisuus saa ensi-illan tänään. Kuvassa Darius porrasta ylempänä kuin Aliaksei, mikä on tänään poikien fiilis kentällä?

M1-sarjan kotiavaukseen saapuu Nurmon Jymy. Vieraat matkaavat paikalle tutun oppaan johdolla, Jani Pykäri iskee nyt "lakeuren ylpeyren joukoissa". Katsotaan kuinka Jani aikoo kurmoottaa viimevuotisia kavereitaan. Betonomyllyä on saapunut veivaamaan tuttu mies, perjantaina KyyYorkiin sanojensa mukaan palannut Aliaksei Yeuthukovich aikoo puollustaa omiensa aarretta.

Tarkoitus on että, myllyn kolinaa ei seisauta muut kuin isännät. Tervetuloa Jymy ja Kyky-Betsetin kannustajat, löylyä lauteille heittelee Lasse Mansikka-aho. Pilli soi klo 19.00 liikuntahallilla!

Kasesoftin porukka on tehnyt kovan homman, että netti-TV on saatu uudelleen toimimaan. Palvelin on vaihdettu, käyttöjärjestelmä on asennettu muutamaan kertaan uudelleen ja paljon muita testejä tehty. Perjantaina iltapäivällä ääni ei vielä mennyt perille asti, mutta niin vain saivat bitit jarjestykseen. Nähtäväksi jää miten homma pelittää, mutta testejähän nämä ovat. Striimiä on tarjolla jo ennen ottelun alkua.