Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Ystävyysseurakuntamatka

8.3.2012 Olavi Vallivaara

Kyyjärven seurakunnan matka Viroon on 14-16.5.2012. Matkalle voi kaikki halukkaat ilmoittautua.

Matkalle lähdetään maanantai-aamuna 14.5. ani varhain. Aamulaivalla mennään Tallinnaan, jossa tutustutaan kaupunkiin. Tallinnasta jatketaan Tartoon, jossa yövytään molemmat yöt. Tiistaina 15.5. tutustutaan Tartoon ja ystävyysseurakuntaan Vönnuun. Vönnun kirkkoherra Urmas Paju on meidät kutsunut tervetulleeksi seurakuntaansa ja Vönnun Pyhän Jaakobin kirkkoon, jossa on yhteinen tilaisuus illalla. Keskiviikkona 16.5. Tartosta jatketaan Viljandimaalle ja katsellaan Eestiä vähän toisesta näkökulmasta kuin mennessä. Iltalaivalla palataan Helsinkiin ja Kyyjärvelle.

Viro on EU maa ja siellä käy euro valuuttana. Matkalla täytyy olla virallinen henkilötodistus (ajokortti eikä Kela kortti kelpaa) vaan Passi. Matkan perushinta on 170 euroa/ henkilö ja täyshoitohinta on 265 euroa/henkilö. Täyshoitohinta sisältää ruokailut laivassa mennen tullen, ruokaillut hotellissa ja kahvit sekä aamupalat. Lisäksi tietenkin linja-auto ja laivamatkat sekä majoitukset hotelli Tartossa.

Lähde mukavalle kevätretkelle tutussa seurassa. Matka on tarkoitettu kaikille halukkaille. Ystävyysseurakuntamatka on viimeksi tehty vuonna 1998, joten nyt on "aikakin" jälleen käydä katsomassa ystäviä ja heimomaatamme. Ilmoittautumiset ja tiedustelut kirkkoherralta puh 045-1291620. Ilmoittautumiset 7.4.2012 mennessä.

Ruskaretki tehdään syksyllä 6-10.9.2012 jälleen Lappiin. Yhteinen kokoontuminen näissä merkeissä on Kyyjärven kirkossa 18.3.2012 klo 11. Tervetuloa!