Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kyky-Betsetille viikonlopun kiertueesta kaksi 3-0 vierasvoittoa

8.11.2011 KyKy HK/MN

SURVO vs. KyKy-Betset 0-3 (17-25)(20-25)(17-25)
Passarit vs. KyKy-Betset 0-3 (17-25)(22-25)(23-25)

Lauantaina Betonimiehet suuntasi bussin nokan kohti Susiraja Volleyn kotiluolaa. Pyhäselän ja Liperin yhteenliittymä oli nostanut keväällä joukkonsa M1-sarjaan, joten isäntänä meillä oli uusi tuttavuus. Vieraskoreutta ei ollut havaittavissa. SurVon miehet takoivat lämmittelyssä palloa kuin vierasta sikaa ja pelin alku ihan hirvitti.

Ei syytä huoleen tuumasi käärmemiesten kolmekymppinen taistelija. Otettiin rauhallisesti ja edettiin alusta loppuun ajurin paikalla. Susiturkin voittoon tarvittavat eväät: 17 pateria, hyvä torjunta sekä vastaanotto ja vain 15 omaa virhettä. Palkintokassin pokkasi Cebialis. Sitten matkattiin takaisin Nopolaan.

Sunnuntaina matka suuntasi Mikkeliin, Passarit olivat edellisenä päivänä kiusanneet Joensuun Rientoa viisi eräisessä kamppailussa. Betonimiesten taktiikkaa ei muutettu ja susilauman antamalla ”kesä voilla” maisteltiin toista voittoa. Kaikkein tärkein ohje oli muistissa, pelataan omalla tasolla ja keskitytään. Joukkueen henkinen tila on hyvällä mallilla.

Tulevaan lauantain matsiin päästään kotisaliin ja vieraaksi saapuu napapiirin sankarit eli NaPa ketut Roveniemeltä. Vastus on varmasti yksi vaikeimmista tällä hetkellä. Nuori joukkue pelaa kurinalaisesti mutta rohkeasti. Teemu Mäkikyrön suojatit eivät anna mitään ilmaiseksi, betonimiehet joutuvat tulitukseen.

Katsotaan mikä on joukkueiden kunto lauantain lauteilla, Nopolan liikuntasali klo: 19.00…

KyKy-Betsetin kotisivut: http://kyky-betset.sporttisaitti.com/