Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Touhutorstai 21.7.

Kyyjärvi-viikolla torstaina oli tarjolla lapsille ohjelmaa. Vaikka sää ei ollut sellainen kuin tilauksessa, päivään mahtui paljon iloa ja lämpöä.


Lasten puuhapäivä to 21.7. Konekanta kerralla kuntoon!!!Kaland kesäleiri

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Touhutorstai 21.7.

25.7.2011 MLL / TK

Kyyjärvi-viikolla torstaina oli tarjolla lapsille ohjelmaa. Vaikka sää ei ollut sellainen kuin tilauksessa, päivään mahtui paljon iloa ja lämpöä.

Torstain ohjelmassa oli polkupyöräilevä poliisi, joka antoi mm.ajo-opetusta pyörällä sekä otti sormenjälkinäytteitä. Liikuntahallin edustalla pääsi myös pikku paloauton kyytiin tai ruiskuttamaan vettä paloauton letkulla. Ketteryyttä ja tasapainoa sai kokeilla korikiipeily-rastilla. Iltapäivällä paikalla oli myös ratsastusta halukkaille.

Sisällä liikuntahallissa oli ankkalampi ongintaa hyvine palkintoineen. Aina voitti. Jokainen onkija myös osallistui arvontaan. Kirpputori myyjiä oli tullut mukavasti paikalle. Pikku nälkään löytyi KYKY ry:n kahviosta purtavaa.

Päivän päätteeksi esiintyi Los Piratos. Paikalle tuli yhteensattumien summana yksi "merirosvo" joka vei hyvin yleisön mukaan vauhdikkaaseen näytökseen.

Esityksen loputtua oli arvonnan vuoro. Arvonnassa voittivat: Kaisa Kalliojärvi, Kaisla Koskelo, Sanni Saunajoki, Miia Poranen sekä Mikael Mäntynen. Onnea voittajille!

Kiitos kaikille päivään osallistuneille!

Kiitokset myös : Poliisi, Keski-Suomen Pelastuslaitos, MOL Perho, Partio, Kyky sekä MLL