Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Kameraseura kiertää.

11.10.2008 Eki Holmberg

Sanotaan, että matkailu avartaa. Tällä kertaa käymme Krakovassa ja Prahassa.

Viime kerhoillassa (7.10.) saimme avartaa maailmankuvaamme katselemalla kuvia  Puolan vanhasta pääkaupungista Krakovasta sekä Tsekin pääkaupungista Prahasta.

Tänä vuonna Heiskasten ja Härkösten mielenkiinnon kohteena oli  Puolan  vanha pääkaupunki Krakova sekä Zakopanen alue Tatralla.  Maan historia ja mm. arkkitehtuuri on  varsin merkittävää ja mielenkiintoista. Maan vahva katolisuus näkyy selkeästi  Krakovan katukuvassa. Valokuvauksen kannalta maa on hyvinkin mielenkiintoinen ja kuvakohteita riittää ehkä liiankin kanssa. Lisäkuvissa on osa Tapsan  kuvasaaliista. (Kuvat 1 - 10 Tapio Heiskanen)

Toinen kerhoillan kohde oli Praha. Kaupunki on , kuten Krakovakin, vanha ja täynnä historiaa. Myös Prahassa  arkikitehtuuri ja siihen liittyvät pienet yksityiskohdat  aiheuttavat  runsaudellaan  kamerankäyttäjälle  valintaongelmia. Prahassa  matkailivat Kyrölahden Tanja  matkakaverinaan Pölkin Tiina. Tanja on kuvissaan keskittynyt  rakennusten yksityiskohtiin ja niiden värikkyyteen ja runsauteen. Kuvat on diakuvista muutettu digitaaliseen muotoon jolloin niiden värit  eivät aina anna oikeaa kuvaa. Kuvissa kuitenkin tulee esille  rakennusten yksityiskohtien monipuolisuus ja värikkyys. (Kuvat 11 -19 Tanja Kyrölahti)