Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Katrin ja Minnan voittoisa maitomeininki

Leena Arokki, kuvat Pirkko Kotanen

Kyyjärven ala-asteen oppilaat siirsivät paperille mielikuviaan maidosta ja siihen liittyvistä asioista. Kyseessä on Suomen 4H-liiton ja Maito ja Terveys ry:n järjestämä valtakunnallinen piirustuskilpailu.

Kilpailu järjestettiin kymmenettä kertaa ja vuosittain on osallistujia ollut noin 40 000. Tänä vuonna kilpailun aiheena on "Maitomeininki"; kuvasta on tarkoitus välittyä nuoren elämään liittyvä iloinen asia tai mukava tilanne, johon liittyy maito.

Kilpailusarjoja on kaksi: 1.-3. luokat ja 4.-6. luokat. Kilpailuaikaa oli maaliskuun puoleen väliin asti, jonka jälkeen opettajat valitsivat kunkin luokan parhaan työn, sekä näistä kummankin sarjan voittajat. Tulokset tiedotettiin Kyyjärven 4H-yhdistykseen, joka palkitsi luokkien voittajat kunniakirjalla ja palkinnolla. Molempien sarjojen voittajat palkitaan lisäksi 4H-liiton ja Maito ja Terveys ry:n tuotepalkinnolla.

Sarjan 1.-3. luokat voittajaksi selvisi Katri Pölkki 3.lk; 4-6 luokkien paras oli Minna Kotanen 6.lk.

Muiden luokkien parhaat työt: Arttu Patovisti 1.lk, Vilja Hakola 2.lk, Veera Viertamo 4.lk ja Johanna Tuukkanen 5.lk.

ONNITTELUT VOITTAJILLE ja menestystä Katrille ja Minnalle, joiden "maitomeiningit" jatkoivat matkaansa valtakunnalliseen kilpailuun. Valtakunnallisen kisan tulokset selviävät toukokuussa; kummankin sarjojen viisi parasta palkitaan rahapalkinnoilla.