Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Kalastus, sorsastus ja ravustus Kyyjärven kalastuskunnan vesialueella v.2010

25.02.2010 Erkki Sorsamäki

Kyyjärven kalastuskunnan vuosikokous pidettiin Nurmijoen kylätalolla 24.02.2010 klo 19.00

Kyyjärven kalastuskunta piti sääntömääräisen vuosikokouksensa Nurmijoen kylätalolla, joka nyttemmin tunnetaan uudella nimellä Eräkartano. Eräkartano on Kyyjärven Erämiehet ry:n omistama entinen Nurmijoen koulurakennus, joka on peruskorjattu talkootyönä kylätaloksi ja upeaksi kokoontumispaikaksi.

Kyyjärven kalastuskunta päätti vuoden 2010 vesialueen pyynti- ja pyydysrajoituksista ohjeista sekä perittävistä maksuista.

Tärkeimmät päätökset:

Kyyjärven kalastuskunta on päättänyt pyynti ja pyydysrajoituksesta siten, että kuhan kutuaikana kesäkuu verkkokalastus on kielletty Kyyjärvessä ja Kirvesjärvessä. Kesä- ja  talvikalastuksessa pienin solmuväli on 55 mm. Muissa pienissä järvissä verkkokalastusrajoitus 1 verkko/ talous. Pienissä järvissä ei ole silmäkoko rajoitusta.

Kalanpyydysten merkitseminen, lupien myyntihinnat -ja paikat, sekä muut ohjeet selviävät ao.linkistä

Kalastusohjeet v.2010

Kokouksessa tuli ilmi, että viime kesänä Kyyjärvessä on tapahtunut kalastussääntöjen rikkomuksia. Verkkomerkkeihin ja kalanpyydyksiin on kajottu ja siirrelty paikoiltaan. Jopa häviämisiäkin on sattunut. Kalastuksen valvontaa tullaan tehostamaan. Kalastajia pyydetään ilmoittamaan kalastuksenvalvojille mikäli huomaa kalastussääntöjen rikkomuksia ja epäasiallista käyttäytymistä.

Kokouksen tarkistettu pöytäkirja on yleisesti nähtävillä Kyyjärven kunnanvirastolla 26.2-12.3.2010  välisenä aikana.