Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Runoja ja kahvia

Kyyjärven helluntaiseurakunnan pastori Mirjam Huotari on julkaissut toisen runokokoelmansa, joka tuli nyt kesäkuussa ulos painosta. Kokoelma on nimeltänsä Elämää.


Juhlat juhlittuVuonna1971 ripille päässeitten kokoontuminenKonfirmaatiojuhla kirkossaJuhlimaanMitä kummaa?Rippileiri LapissaHautausmaan kukkapäivä35-vuotta sitten ripille päässeitten juhlaHelluntai on seurakunnan syntymäpäivä

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Vuonna1971 ripille päässeitten kokoontuminen

Olavi Vallivaara 26.6.2006

Sunnuntaina 25.6.2006 oli Kyyjärven kirkkoon kutsuttu 35 vuotta sitten ripille päässeitä.

Tilaisuus alkoi messulla kirkossa. Jumalanpalveluksen jälkeen juotiin kirkkokahvit ja muisteltiin rippikoulu aikaa. Vuonna 1971 ripille pääsi pääsiäisenä pienempi joukko ja juhannuksena pääosa rippikoululaisista. Vuonna 1971 pääsi ensi kerran ripille kaikki ne, jotka saman kalenterivuoden aikana täyttivät 15 vuotta. Jokainen kertoi myös oman elämäntarinansa. Viiskymppisenä on jo ehtinyt tapahtua paljon. Aila Paloniemi istuu eduskunnassa ja muillakin oli elämässä tapahtunut paljon. Ilpo Viitala soitti pianolla ja lauloi kokoontumishetkeen sopivan laulun. Yhdessä laulettiin rippikoulun opettajan khra Markku Heloveden saarnavirsi.