Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

NettiTV: Huippujännittävää lentopalloa ja valtuusto

9.12.2012 Kyky / Mediamyllärit ry / Aaro Toppinen / HK

Sunnuntaina 9.12. lentopalloa ja perjantaina 14.12 kunnanvaltuusto, jossa käsitellään mm. talousarvio vuodelle 2013.

Tänään sunnuntaina klo 18.00 alkaen Kyky-Betset pelaa kauden tärkeimmästä pisteestä. Kyse on pääsystä lohkon kolmen parhaan joukkoon ja siten suoraan ylempään jatkosarjaan. Vastaan asettuu kuitenkin kivenkova vastus ja sarjajohtaja Vaasan Kiisto. Syksyllä saatiin kaksi erää ja sama tulos kelpaa nytkin.

Kuvan Keijo Lamminen oli eilen hurjana Kuopiossa, josta Kyky saalisti tärkeät kolme sarjapistettä voittamalla Team Trust Perinnän eli Puijo Volleyn suoraan 3-0. Puijo sai maistaa torjunnan mallia ja syöttöruudussa tuli pahaa jälkeä. Kepa oli yksi parhaista Puijon kaatajista. Tosin myös sarjataulukossa yhtä porrasta ylempänä oleva Survo nuiji Kuortaneen suoraan kolmessa erässä. Survo on alkusarjan ottelunsa pelannut, mutta Kykyllä on siis vielä kaksi jäljellä. Kahdessa viimeisessä ottelussa vastus on lohkon kärkeä, sillä ensi sunnuntaina vastaan asettuu sarjakakkonen ja myös erinomaisesti tällä kaudella menestynyt HU-Kalajoki.

Tänään kuitenkin kaikki huutamaan ja laittamaan Vaasan veri vapisemaan hornankattilassa vanhaan malliin.

Perjantaina on sitten vuorossa Kyyjärven kunnanvaltuuston kokous, jossa talousarvion käsittelyn yhteydessä esiin nousee varmasti myös liikuntahallin laajentaminen. Kunnanhallitus asiaa jo käsitteli ja päätti esittää määrärahan varaamista talousarvioon äänin 4-4 puheenjohtajan äänen ja kannan ratkaistessa asian. Talousarvio keskusteluttaa varmasti muutenkin.

Ja sitten tietenkin vielä sunnuntaina 16,12 Kyky-Betsetin alkusarjan viimeinen ottelu HU-Kalajokea vastaan.