Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Netti-TV:ssä: Esittely ja valtuuston kokous

30.5.2011 Kyyjärven mediamyllärit ry / Aaro Toppinen

Tällä kertaa kannattaa laittaa jakaus kohdalleen ja pyhäpaita päälle. Yhteyksiä ja iptv:n näkyvyyttä Australiassa testataan.

Andberg Consulting Oy laittaa Nopola Newsin kanavavan globaaliin ja jakeluun ja alustavasti on kaavailtu, että iptv-lähetystä seurattaisiin australialaisessa yliopistossa Aikaerosta ja aussien kiireistä johtuen varmistusta ei kuitenkaan ole vielä saatu. No, jos ei tänään niin huomenna aikaisin aamusta uusintana sitten. Palautetta odotellaan.

Lähetys käynnistyy tänään jo klo 16.00, sillä tuolloin Suomen kulttuurirahaston alaisen Keski-Suomen rahaston edustajat, rahaston asiamies Sakarias Sokka ja hoitokunnan puheenjohtaja Aila Lavaste esittelevät rahaston toimintaa. Keski-Suomen rahasto tukee keskisuomalaista taidetta, tiedettä ja kulttuurityötä noin 450.000 eurolla vuosittain. Esittelyn jälkeen on keskustelutilaisuus ja ainakin paikanpäälle tulevalla yleisöllä on mahdollista esittää kysymyksiä asiantuntijoille. Mikä ettei, kysymyksiä voi esittää myös palautelomakkeella.

Esittelytilaisuuden jälkeen käynnistyy kunnanvaltuuston kokous klo 19.00 alkaen. Käsiteltävät asiat löytyvät Nopola Newsin Kokouskutsut palstalta sekä esityslista kokonaisuudessaan www.kyyjarvi.fi Hallinto-valikon alta.

Tervetuloa joko paikanpäälle tai linjoille!