Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kyyjärven vanhainkoti- ja päiväkotiremontit alkamassa

16.3.2010 Matti Muukkonen

Kunnanhallitus esittää lisämäärärahoja kunnanvaltuustolle

Kyyjärven kunnanhallitus päätti maanantaina esittää kunnanvaltuustolle lisämäärärahan myöntämistä Kivirannan palvelukeskuksen remontointihankkeeseen. Tarkoituksena on, että hanke käynnistyy pääsiäisen jälkeen ja korjatut tilat olisivat käytössä syksyllä. Korjausten yhteydessä rakennetaan myös lakisääteinen sammutusjärjestelmä sekä mahdollistetaan vanhainkodin asukkaiden ulkoilu myös sängyillä.

Kunnanhallituksen esityksen mukaan investointiin tarvitaan 300 000 euroa lisää, jolloin hankkeen kokonaiskustannus nousee 800 000 euroon. Esityksenä on, että hanke rahoitetaan ylimenevältä osin purkamalla ns. Keski-Suomen Valo-raha sijoituksia. Muutoin hanke rahoitetaan lainarahalla.

Vanhainkodin remontin rinnalla kunnassa aloitetaan myös päiväkotiremontti kunnanhallituksen päätöksellä. Kunnanjohtaja Matti Muukkosen käytettyä otto-oikeutta päiväkotia koskevassa asiassa, päätti kunnanhallitus, että hanke voidaan toteuttaa laajemmassa muodossa kuin mitä talousarvion hyväksymisen yhteydessä oli tiedossa. Lisämäärärahatarve 115 m2 päiväkodin laajennukseen on 77 000 euroa, jota kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle rahoitettavaksi lainalla.

Lisätietoja: Matti Muukkonen, matti.muukkonen@kyyjarvi.fi, 050-3522394