Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Puheensorinaa siellä ja täällä

Viime sunnuntaina 23.10. vietettiin helluntaiseurakunnassa naistenpäivää. Ja iloisia naamojahan sitä heti aamutuimaan tuli vastaan. Jokaisella oli pienoinen odotus päällä. Eikä vetoporukkakan tainnut ihan varmuudella tietää, mitä päivä tullessaan toisi, mutta kivastihan se meni.


Seurakunta jatkaa entisellä veroprosentillaNainen ja elämisen haasteetHannu Rädyn vierailu Kyyjärven VapaaseurakunnassaSadonkorjuun kiitosjuhlaSaarijärven seutukunta kiinnostaaYhdessä tutkimaanEläkeliiton juhlapyhäSeurakunnan tulevausuudesta keskusteltiinMikkelinpäivä on ensi pyhänä 2.10.

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Saarijärven seutukunta kiinnostaa

Olavi Vallivaara 9.10.2005

Kirkkoneuvosto piti kokouksen 6.10.2005 Pappilassa.

Se esittää kirkkovaltuustolle ensi vuoden veroprosentiksi 1,75% kuten aikaisemminkin. Nuorisotyönohjaaja Annikki Mattilalle myönnettiin ero 31.1.2006 alkaen. Hän siirtyy eläkkeelle. Hänelle yritetään saada tuntipalkkainen seuraaja tai ostopalveluna naapurista. Saarijärven-Viitasaaren seurakuntien yhteistyöstä keskusteltiin. Kirkkoneuvosto pitää parhaimpana vaihtoehtona koko Saarijärven seudun seurakuntien yhteistyötä. Asiaan palataan yhteistyöprojektin käytännön ratkaisujen tullessa esille.