Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Shalom - Rauhaa!

Musta lierihattu tai pieni kipa päässään juutalaiset syventyvät rukoukseen itkumuurin äärellä. Muslimien rukoushuuto kaikuu yli kaupungin. Turistit vaeltavat Jeesuksen askelissa pyhillä paikoilla. Olet saapunut Israeliin.


Moottoripyörällä Tiipetiin (24)Jännityskertomus Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailusta 2010

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

 

Katso lisäkuvat   

Jännityskertomus Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailusta 2010

5.6.2010 Irma Mäkelä /Mediamyllärit ry

Matkaan lähdettiin Myllyn pihasta keskiviikkona 26.5. kello 11.30.

Menomatkalla menossa mukana oli mukava porukka: Anita Collin, Tuula Härkönen, Maija Suuniittu, Irma Mäkelä, Aaro Toppinen, Veikko Huumarkangas, Ilkka Härkönen, Jouko Huumarkangas ja kuskina Esa Oksa. Virosta Tampereelle tuli joukkomme vahvistukseksi vireä, nuorekas kunnanjohtajamme Matti Muukkonen sekä sanavalmis, nuorekas yrittäjäyhdistyksen puheenjohtaja Jaakko Uusisalo.

Ei ollut ensimmäinen kerta kun Tampereelle lähdettiin voittoa hakemaan; tällä kertaa kuitenkin oli tarkoituksena tuoda paras pysti kotiin ja sehän tehtiin. 

Ensiksi Tampereella mentiin Sammon lukiolle, jossa juotiin kahvit ja sitten olikin kaikkien semifinalistien esittely, jonka hoiti viestintäjohtaja Jari Seppälä kuntaliitosta. Lukion jälkeen oli pari tuntia lusmuaikaa, ja mehän mentiin Maijan, Tuulan ja Ilen kaa syömään Manhattanille uuniperunoita. Luvassa oli kyllä raatihuoneella puffetillallinen, mutta pikkusen epäiltiin saako siitä mahansa täyteen.

No raatihuoneella, jossa voittopokaalit jaettiin oli vastassa komea, tummasilmäinen luutunsoittaja. Naistenhuonekin oli niin hieno, että en elämässäni ole sellaista nähnyt; plyyssisohvat ja kaikki.
Kyllä oli hiki pinnassa, kun palkintoja alettiin jakamaan. Minullakin Jutta-kipsi kädessä (lääkäri antoi sille nimen, kun aluksi pantiin kirkkaanpunainen harso kipsin päälle), olinhan tehnyt melkein Bechamit helmikuussa työkeikalla, josta syystä peukalosta nivelside pätkähti poikki. Ei ollut oikein miellyttävä tunne kipsin alla suurenmoinen jännitys.
 
Voitot jaettiin jokaisesta viidestä sarjasta kolmannet ensiksi sitten toiseksi tulleet ja lopuksi ensimmäiset. Voi jeekale, kun markkinointituote- sarjan kolmas ja toinen sija meni. Tuli siinä vaikka mitä mieleen. No kajahtihan sieltä kuuluttajan suusta, jotta voittaja on Kyyjärven Mediamyllärit ry, osallistumistuotteen nimenä Nopola News – Sosiaalinen media kuntamarkkinoinnissa. JEE … sitä huutoa mikä kurkusta lähti. Collinin Anitakin pitkänä ihmisenä hyppäsi heti kattoon asti. Kyllä sitä vaan ihminen repeää monenmoiseen.

Pois sieltä tultiin sitten kaikki iloisella mielellä voittotunnelmissa. Voitto tuli koko Nopola Newsin yhteisölle: tiedontuottajille, yhteistyökumppaneille, lukijoille, katselijoille, kuuntelijoille, myllärien jäsenille, työntekijöille ym. Kiitos jokaiselle, tästä on hyvä jatkaa, nyt varsinkin kun Jutta-kipsi jäi roskikseen Jyväskylään. 
Lisäkuvista tunnelmat välittyvät paremmin kuin tästä kertomuksesta.