Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Solmiiko liigajoukkue Keski-Savon Pateri farmisopimuksen Kyky-Betsetin kanssa ?

12.9.2005 Hannu Kalliojärvi / AT

Asiasta on käyty alustavia neuvotteluja, vastausta voi kysellä torstai-iltana valmentaja Henrik Kososelta. Nettiradio välittää ottelun ja vastaukset suorana lähetyksenä. Kuva viime kevään pelistä.

Lentopallokauden avaus Kyyjärven liikuntahallilla. Suomen-cup käynnistää Kyky-Betset lentopallomiehistön kilpailukauden torstaina 15.9. klo 19.00. Vastaan asettuu  SM-liigan monivuotinen menestyjä Keski-Savon Pateri.

Kyky-Betset on viimevuodelta kokenut pieniä muutoksia, muutama pelaaja on opiskelu-, työ- tai armeijakiireiden vuoksi sivussa. Näkyvin muutos lienee kuitenkin Sauliuksen mukana Kyyjärvelle saapunut Darius Abromavisius. ”Darus” on yleispelaajan tai hakkurin tontilla viihtyvä 26-vuotias ja 190 senttinen peluri. Molemmat Liettualaiset ovat työskennelleet joukkueen mukana jo elokuun alusta ja tuoneet harjoitteluun oman panoksensa.
 
Cup-ottelun vastustaja Pateri odottaa passaria Makedoniasta, joukkueessa on totuttu näkemään vuosittain vahvistuksia ulkomailta. Lista on pitkä mm. Argentiina, Latvia, Venäjä, Ranska, Viro, Japani ja näistä lentopallomaista on pelureita savolaisjoukkue hankkinut riveihinsä. Konstanthin Shumov on Jussi Savion kanssa Paterin kuumimmat miehet tulevassa koitoksessa. Paterin Timo Keisalalla on juuret Kyyjärvellä, sillä PerPon mestarijoukkueessa keskarina pelanneen miehen äiti on kotoisin Kyyjärven Vehkaperältä ja isä naapuripitäjästä Soinista. Venla-mummo on tervetullut katsomaan ottelua kuten muutkin lentopallon seuraajat.

Lasse Mansikka-aho huudattaa tuttuun tapaansa ”betoni-miehet” hurmokseen ja tunnelmat välitetään nettiradion kautta. Nettiradion suoran lähetyksen lisäksi Nopola News testannee myös Suomen ainutlaatuisinta, reaaliaikaista ottelun tilanneseurantaa tekstimuodossa ottelusta otettuine kuvineen.