Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Etsintäkuulutus:

12.9.2011 Minna Erkkilä/Kyyjärven seurakunta

ONKO VIELÄ LAULAVAISIA LAPSIA?

Tiedän kyllä vastauksen: on heitä ja paljon onkin.
Lasten raikas laulu on suloista kuultavaa, se saa hymyn kasvoille ja mielen iloiseksi.

Kanttori yrittää nyt uudemman kerran pyöräyttää käyntiin lapsikuorotoimintaa. Edellinen yritys pari vuotta sitten osana koulun kerhotoimintaa ei kantanut alkua pitemmälle, mutta ei anneta vielä periksi. Ensimmäisellä kerralla lasten lauluryhmä otettiin innolla vastaan ja esiintymispyyntöjä tuli enemmän kuin oli mahdollista toteuttaa.

Nyt yritetään vähän eri toimintamallia. Käytämme seurakunnan tiloja, kirkkoa ja seurakuntasalia ja kokoonnumme vasta iltapäivällä reilusti koulun jälkeen, jotta koululaiset ehtivät ensin käydä kotona lukemassa läksynsä.

Nytkin laulamisemme pääasiallinen tarkoitus on pitää yllä lasten laulutaitoa ja käyttää sitä seurakunnan omiin tarpeisiin, jumalanpalvelusten elävöittämiseen ja muidenkin tilaisuuksien ilostuttamiseen.

Laulamme pääasiassa lasten hengellistä musiikkia, sekä perinteistä että uudempaa, mutta myös muita hyviä lastenlauluja. Esiinnymme oman seurakunnan jumalanpalveluksissa ja muissa tilaisuuksissa sekä pyydettäessä muuallakin sikäli kuin se aikatauluumme sopii.

SIISPÄ KAIKKKI ÄIDIT JA ISÄT, HUOMIO!
Toivon teidän miettivän ja keskustelevan perheessänne, voisivatko juuri MEIDÄN LAPSET lähteä mukaan iloiseen lauluharrastukseen. Kannustakaa ja rohkaiskaa epäröivää lasta. Ei tarvitse miettiä, onko nuottikorvaa tai lauluääntä, tärkeintä on laulamisen halu ja ilo. Ääni ja korva kehittyvät kumpikin siinä sivussa vain laulamalla.

Mukaan voivat tulla kaikki noin 7-14 -vuotiaat lapset, MYÖS POJAT (huom. tämä ei ole vain tyttöjen juttu). Ikärajatkaan eivät ole tiukkoja, laulamisen halu on tärkeämpää. Kerrallaan laulamme vajaan tunnin ja harjoittelemme suunnilleen viikoittain.

Ensimmäinen kokoontumisemme on kirkossa keskiviikkona 28.9. klo 17. 
Eka kerralla mehu- jä jätskitarjoilu.

TERVETULOA LAULAMAAN!