Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kevätretki Kälviälle

26.5.2010 Olavi Vallivaara

Lauantaina 29.5.2010 on kevätretki Toivosen eläinpuistoon Kälviälle. Lähtö on kirkon parkkipaikalta klo 9.30 linja-autolla. Matkan hinta on aikuisilta 5 euroa ja lapsilta 4 euroa sisältäen matkan ja pääsylipun.Paluu on noin klo 16.

EläinpuistoKukko2

Eläinpuistossa saa tutustua 20 eläinlajiin. Alueella on noin 200 eläintä, joten melkoista vipinää ja vilskettä riittää eläinpuiston puolella. Mikä kaikkein parasta, monet eläimet ovat käsin kosketeltavissa.

Siellä voi helliä ja hoivata eläimiä kaikessa rauhassa yhdessä henkilökunnan kanssa. Esim. Maine- ja Effi-ponit, Onneli-koira sekä Fettu- ja Putte-possut odottavat innolla leikkiseuraa. Kissalassa odottaa joka kesä uusi kissapentue hellijöitä ja jos väsymys yllättää, niin polkuautoja ja kärryjä löytyy perheen pienimpien käyttöön ja kun janottaa tai nälkä pääsee yllättämään, löytyy savupirttikaffilasta "limpskan" ohella paljon makoisaa vatsantäytettä (lainattu eläinpuiston sivuilta).

Kaffilasta saa myös leipää ja monenlaista makoosta syötävää. Omia eväitä tietenkin voi ottaa mukaansa ja syödä sopivassa paikassa.. Eläinpuiston lisäksi alueella on museokylä, jossa voi tutustua entisajan elämään ja nähdä työnäytöksiä. Tervetuloa retkelle!

Linja-autossa on vielä muutamia paikkoja vapaana. Ilmoittautua voi puh 5253300 tai 045-1291620.

 Ylläolevassa kuvassa on kotoisempia Petrin kotieläimiä.