Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Toimintasuunnitelmaa vuodelle 2013

EL:n syyskokous raamitti tulevaa vuotta; Raimo Salo vieraili tilaisuudessa .



Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Toimintasuunnitelmaa vuodelle 2013

3.12.2012 Tuula Härkönen / EL

EL:n syyskokous raamitti tulevaa vuotta; Raimo Salo vieraili tilaisuudessa .

EL:n Kyyjärven yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous pidettiin 14.11. Kivirannassa. Läsnä oli 38 jäsentä.
EL:n Keski-Suomen piirin kulttuuritoiminnan teemavuosi tuo esille ja vahvistaa olemassa olevaa kulttuuritoimintaa ja -osaamista. Lisätään yhteistyötä paikallisten ja alueellisten toimijoiden kesken. Kulttuuri on arkipäivää; halutaan siirtää kulttuuriperinnettä myös nuoremmille sukupolville.
Yhdistyksemme toiminta jatkuu perinteisellä kaavalla: kuukauden toisena keskiviikkona tapaamme - pääsääntöisesti Kivirannassa jos ei toisin ilmoiteta. Pyrimme kutsumaan mukaan asiantuntijoita, vierailijoita, eri alojen taitajia. Innostamme jäseniämme huolehtimaan kaikin tavoin hyvinvoinnistaan: yhteisiä liikuntatapahtumia ja mahdollisia teatteriretkiä on tulossa.

Syyskokouksessamme vieraili Raimo Salo. Hän esitteli Lotta-dokumenttiaan ja ihastutti tunnelmallisella musiikilla, Turpeisen Pekka säesti. Kiitos mielenkiintoisesta ja koskettavasta annista. Jäämme odottamaan mielenkiinnolla.

EL:n joulujuhla on tiistaina 11.12.2012 klo 10 Kivirannassa. Olette kaikki lämpimästi tervetulleita. Kotikutoinen ohjelma yllätyksineen odottaa. Muistakaa joulupukin lahja-apu.