Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kiitos Kyyjärvi

Englantilaisen filmausryhmän kiitospuhe poislähtiessä


Thanks to KyyjärviTouch Down in Kyyjärvi

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kiitos Kyyjärvi

21,2.2009 Birgitta Tallila

Englantilaisen filmausryhmän kiitospuhe poislähtiessä

Suuri kiitos kaikille teille, jotka teitte näistä muutamasta päivästä niin mieleenpainuvia. Toisinaan, kun vierailee muissa maissa, kotiin viemisiksi jää vain muistoja, mutta meillä on mukana filmeittäin kuvamateriaalia, joka toivottavasti on osannut tallentaa Kyyjärven uskomattoman yhteishengen.

Me tulimme tänne oppimaan lisää Nopola Newsistä ja siitä, miksi EU katsoi sen kelvolliseksi saamaan palkinnon ja tunnustuksen. Me tiedämme nyt, miksi Nopola News on paljon enemmän kuin pelkkä nettisivusto. Toki se tarjoaa arvokkaita ja toimivia palveluita, joita me toki aiomme korostaa raportissamme, mutta se, minkä me toivomme dokumentimme tuovan esiin, on se, miten Nopola News kiehtoo ja "työllistää" koko yhteisön. Se mikä tekee Nopola Newsin tärkeäksi on se, että jokainen voi osallistua sen tekoon riippumatta siitä, mistä kukin on kiinnostunut, oli kyseessä sitten  sitten ikäihminen tai yritys. Nopola Newsillä on tarjottavaa jokaiselle. Olemme tavanneet monta mielenkiintoista ihmistä, jotka haluavat julkaista tarinansa Nopola Newsin sivuilla. Juuri heitä aiomme korostaa kuvamateriaalissamme.

Tulevaisuus näyttää hyvin lupaavalta. Tietääkseni suunnitteilla on sivuston laajentaminen tai käyttää palvelua muilla alueilla, ehkäpä jopa laajentaa toimiluvan käyttäjistöä. Tämä kaikki on hyvin rohkaisevaa. Olisi myös mahtavaa sisällyttää sivustoon materiaalia seudun ulkopuolelta tulevaisuudessa.

Kiitos kaikille, jotka teitte tästä vierailusta niin palkitsevan. Dominic Hartley ja Robert Drewett.