Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kyyjärvi ei valittane Kivirantapäätöksestä

18.5.2009 Matti Muukkonen

Kivirannan remontin valmistelut jo aloitettu

Kyyjärven kunnanjohtaja Matti Muukkonen esittää 27.5.2009 kokoontuvalle kunnanhallitukselle, ettei kunta valita Länsi-Suomen lääninhallituksen tekemästä päätöksestä olla myöntämättä kunnalle ylimääräistä valtionapua monitoimikeskus Kivirannan remonttiin. Kunta haki aiemmin keväällä valtion elvytyspakettiin kuuluneita määrärahoja lähes miljoona euroa maksavaan hankeeseensa. Länsi-Suomen läänistä hakemuksia päiväkotien ja vanhainkotien remontteihin tuli kuitenkin yli 30 miljoonan euron edestä, kun rahaa oli jaossa vain reilu kolme miljoonaa.

”Nyt on tarpeen, että valtion elvytystoimet alkavat vaikuttaa mahdollisimman pian. Tarpeettomat muutoksenhaut vain hankaloittaisivat tämän tavoitteen toteuttamista. Me emme halua olla syylisiä siihen, että vaikkapa Pihtiputaan päiväkotiremontti ei lähtisi ajallaan liikkeelle”, Muukkonen toteaa.

Kunta jatkaa Kivirannan vanhainkodin remontin valmistelua nyt omilla varoillaan. Kunnan puolesta asiaa valmistelee kunnanrakennusmestari, kunnanjohtajan 2. sijainen Pekka Mäkelä sekä toimikunta jota vetää kunnanhallituksen ”projektiministeri” Lauri Lahtinen. Tavoitteena on, että Kivirannan remontti päästään aloittamaan syksyllä.

Lisätietoja: Matti Muukkonen, 050-3522394, matti.muukkonen@kyyjarvi.fi