Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Kyyjärven jätevedenpuhdistamo valmistui

26.08.2009 Erkki Sorsamäki

Kyyjärven jätevedenpuhdistamon, siirtoviemärin ja Koskiniemen pumppaamon saneeraushanke on saatu päätökseen.

Hankkeen kolmas ja viimeinen ohjauryhmän kokous pidettiin Kyyjärvellä keskiviikkona 26.08.2009.

Kuvassa vasemmalta lukien vesihuoltoylitarkastaja Juha Vuoremmaa ja Eu-hankesihteeri Teija Sironen Keski-Suomen ympäristökeskuksesta, Aaro Toppinen ja Hannu Kainu Kyyjärven kunnasta, valvontatarkastaja Jukka Mutila Keski-Suomen ympäristökeskuksesta ja Maija Uusisalo Kyyjärven kunnasta.

Ohjausryhmän kokouksessa käsiteltiin hankkeen tämänhetkinen tilanne, joka todettiin valmistuneeksi. Niinikään käsiteltiin hankkeen rahoituksen tilanne ja loppuraportti. Hanke on päättynyt 30.06.2009. Kustannukset ovat yhteensä 1 342 888 €. Alkuperäinen rahoitushakemuksen mukainen kustannusarvio oli 1 418 000 €.

Eakr- avustuksen viimeinen maksuerä on parhaillaan tarkastettavana Keski-Suomen ympäristökeskuksessa. Juha Vuorenmaa ja Teija Sironen suorittivat maksatushakemuksen ja hankkeen kirjanpidon tarkastukset samassa yheydessä.

Tähän mennessä saatujen jäteveden laadun tutkimustulosten perusteella uusi jätevedenpuhdistamo toimii suunnitelman mukaisesti. Tuloksista tiedotetaan myöhemmassa vaiheessa tarkemmin.

Parhaimmat kiitokset kaikille hankkeeseen osallistuneille!

Erkki Sorsamäki