Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppanit

Amerikan serkku löytyi !!!

22.5.2005 Nopola Newsin etsintäpartio /AT/VH/IM

Nopola Newsin kauan kadoksissa ollut Amerikan serkku löytyi San Diegosta. Serkun nimi on Voice of SanDiego.

Asiasta uutisoi Mediaviikko viikonlopun aikana etusivullaan. Löytäjä on a-lehtien sähköisten medioiden kehitysjohtaja Matti Lintulahti. Leivoskahvit Kauppakeskus Paletissa odottavat löytäjää ja vieläpä työryhmän piikkiin.

Amerikassa kun on, niin hieman äveriäältä näyttää. Serkkua vie eteenpäin joukko paikallisia eläkekkeellä olevia toimittajia ja muita vaikuttajia.
Sukulainen se on varmasti, sillä samoja piirteitä näyttäisi olevan. Vähän on vankassa kunnossa kun kolmella palstalla leveilee. Mutta vanhuus on myös viisautta ja heti me nuoremmat saamme ottaa oppia. Netcabinetin kaverit saavat ensitöikseen vääntää painikkeen "Make us your homepage" Nopola Newsin etusivulle, suomen kielellä tosin.
Lähisukulaiseen voi käydä tutustumassa osoitteessa www.voiceofgsandiego.org.

Media=blogin mukaan Matti matkustaa NyyJorkkiin FIPP:iin ensi viikolla. Jos matka venähtää seuraavan viikon maanantaihin saakka niin ei hätää, valtuuston kokous kuuluu nettiradion kautta myös Waldorf=Astoria hotellissa, jos siellä sattuu laajakaista olemaan, modeemilla ei kannata yrittää.
Sunnuntain Kaunis Kyyjärvi-konsertin lähettämisestä ei ole päätöstä tehty, mutta digitaalisesti se ainakin tallennetaan. Täytyypä muistuttaa Kasesoftin porukkaa, että muistavat rasvata serverin laakerit oikein viimeisen päälle lähetyksiä varten. 

Kyllähän nuo lähetykset taitavat nyt vähän SanDiegon serkkua kylmätä, mutta hyvä kun löytyi.
Turvallista matkaa Matille.