Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Puheensorinaa siellä ja täällä

Viime sunnuntaina 23.10. vietettiin helluntaiseurakunnassa naistenpäivää. Ja iloisia naamojahan sitä heti aamutuimaan tuli vastaan. Jokaisella oli pienoinen odotus päällä. Eikä vetoporukkakan tainnut ihan varmuudella tietää, mitä päivä tullessaan toisi, mutta kivastihan se meni.


Seurakunta jatkaa entisellä veroprosentillaNainen ja elämisen haasteetHannu Rädyn vierailu Kyyjärven VapaaseurakunnassaSadonkorjuun kiitosjuhlaSaarijärven seutukunta kiinnostaaYhdessä tutkimaanEläkeliiton juhlapyhäSeurakunnan tulevausuudesta keskusteltiinMikkelinpäivä on ensi pyhänä 2.10.

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Yhdessä tutkimaan

Mirjam Huotari

Nykypäivänä tutkitaan milloin mitäkin. Kaikki mahdollinen pyritään tutkimaan. Ja sitten haetaan perusteluja sillä, että tutkimukset tukevat juuri kyseessä olevaa käsitystä tai mielipidettä.

Kukapa kieltäisi tutkimasta Raamattua? Kirjana Raamattu on varmasti maailmalla yksi parhaiten tunnetuista ellei tunnetuin, rakastettu ja vihattu. Mutta mitä sieltä paljastuukaan sitä lukevalle?

Helluntaiseurakunnassa päätettiin laittaa monta päätä yhteen ja lähteä tutkimaan, mitä Kirjoitukset kertovat niin kuin Jeesus itse viittasi juutalaisten Tooraan. Ajateltiin, että yhdessä tutkiminen voisi rikastuttaa jokaista osanottajaa. Ensimmäisen kerran kokoonnutaan perjantaina 7.10. kello 19:00.

Tämän talven aiheeksi valittiin Raamatun perustotuudet. Talvi sitten näyttää, mitä nuo perustotuudet pitävät sisällään, joten kaikki kiinnostuneet vilkuilkaapa tapahtumia. Sieltä löytyvät myös kulloisenkin kerran aiheet. Tervetuloa yhdessä tutkimaan!