Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Juhannus on suven juhla

Juhannus on vanhalla paikalla tänä kesänä eli 25.6. Luonto kukoistaa , yötön yö, Suomen lippu julistaa Isänmaamme kauneutta suven juhlassa. Kiitollinen mieli täyttää sydämen. Tuntuu hyvältä, kun on kesä ja saa olla suomalainen.


Rippileiri KuusamossaToiminta plussalla - talous miinuksellaTehtiin kyläkierros!Sellomusiikkia kesäillassaMikä on hallitusneuvotteluja tärkeämpää?Seurakunnan kerhojen kevätjuhla 27.5.2011

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Tehtiin kyläkierros!

17.6.2011 Riitta Kytölä/Kyyjärven seurakunta

Oli helteinen päivä tiistaina 7.6.2011. Se ei meitä estänyt lähtemästä Oksan autolla kyläkierrokselle! Viime syksynä samankaltaisella kyläkirroksella kierrettiin Noposenaho, Pölkki, Saunakylä, Kumpula ja Oikari. Nyt oli vuorossa Vaasantien molemmin puolin sijaitsevat kylät.

Ajelulla oli mukana pienkodin ja vanhustentalon väkeä ja muutama muuallakin asuva. Oli mukana mm. entisiä ja nykyisiä nurmijokisia, vehkaperräisiä ja hokkasia, joten asiantuntevaa opastusta oli mukana.

Kierros aloitettiin Nurmijoelta, josta ajettiin Koskimäen kautta Vehkaperälle. Hokkalassa ajettiin Lamminjärven rannassa olevalle Hokkalan kodalle, jossa virkistyimme Lahden Timon mukaan laittamilla eväilla. Oli mehua, jäätelöä, kahvia ja pannukakkua. Pieni lammelta käyvä tuulenvire virkisti meitä. Virkistyimme myös Jumalan sanasta ja lauloimme keväisiä ja kesäisiä lauluja täysin rinnoin. Uusimäen Marjatta oli laittanut kodan viihtyisäksi. Kodassa olikin vähän viileämpää kuin ulkopuolella.

Paluumatkalla koukattiin Peuralinnaan sen verran, että käytiin Huumarkankaantien päässä kääntymässä ja sielläpä olikin varsinainen nähtävyys - satumaisen kaunis piha!

Kotiin palattiin väsyneinä, mutta onnellisina! Kiitokset Kylätuvan naisille, Oksan Esalle, Kivirannan keittiölle ja Saarikan kotihoidolle, jotka tekivät retken mahdolliseksi. Mukavalla retkellä keikkui mukana myös -ihan armosta- yksi diakonissa. Kiitos Taivaan Isälle tästä päivästä! Saimme kaikki kauniin helmen muistojen helminauhaan!