Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Palmusunnuntai aloittaa hiljaisen viikon

Palmusunnuntaina muistellaan Jeesuksen tuloa Jerusalemiin. Hiljaisella viikolla seurataan joka ilta Kristuksen kärsimystietä, joka huipentui Pitkänperjantain ristintapahtumiin. Kotikirkkomme alttarilla oleva ristiinnaulittu Jeesus kutsuu meitä "ristin miehen" seuraan. Jeesus kärsi, kuoli ja ylösnousi meidän tähtemme.


Saisinko pankkikorttinne tunnusluvun ja sosiaaliturvatunnuksenne?Uusi koti siunattiin kinkereilläNuorille kesätöitäNaistenpäiväTerveisiä vankilastaHokkalan kinkerit PohjosellaRippikoululaiset keräsivät 404 euroa Yhteisvastuulle

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Uusi koti siunattiin kinkereillä

13.4.2011 Olavi Vallivaara

Nurmijoen kinkerien alussa siunattiin Helvi ja Alpo Viitalan uusi koti keskiviikko-iltana 13.4.2011.

"Vaahtoniemen" tilalle on valmistunut kaksi uutta kotia. Helvi ja Alpo Viitala muuttivat uuteen kotiin marraskuussa ja Anne tyttären perhe, Simolat, omaan uuteen kotiin joulukuussa. Saimme kokoontua Nurmijoen kinkereille uutuutta hohtavaan kotiin. Kodin siunauksen jälkeen kirkkoherra puhui kinkeriaiheesta Raamatun ja katekismus läksyjen johdolla. Yhdessä keskusteltiin "pyhä" aiheesta. Todettiin, että pyhää tarvitaan ja hiljentymistä kiireisen ajan keskellä. Pyhä koetaan kirkollisissa toimituksissa ja entisaikojen pyhäpäivän viettoa kaivataan vieläkin. Maaseudun hiljaisuuden tuoma pyhä voi olla kaupungilaiselle, meluun ja kiireseen tottuneelle ihmiselle pelottava  asia. Monet olivat luonnon kautta kokeneet pyhän läsnäoloa. Luoja puhuttelee meitä myös luonnon kautta. Kanttorin johdolla laulettiin kinkeri- ja muita virsiä.

Nopolanews todettiin hyväksi tavaksi tiedottaa ja kertoa tavallisista asioista niin seurakunnassa kuin muissakin järjestöissä. Kuntatiedotetta pyritään toimittamaan neljä kertaa vuodessa Viispiikkisessä olevana erillisenä tiedotteena. Viispiikkinen on luvannut ilmoittaa tästä viikosta lähtien ilmaiseksi Kyyjärven kirkolliset toimitukset. Torstai-lehti todettiin hyväksi ja edulliseksi tiedotuskanavaksi. Saimme isäntäväen tuoreet terveiset Kanariansaarilta ja naapurien tämänpäiväiset terveiset Rukan laduilta. Nurmijoella ollaan elämässä ja maassa lujasti kiinni. Neljällä tilalla tuotetaan maitoa ja uusia asukkaita on muuttanut kylälle. Onnea ja siunausta uudelle kodille ja kiitoksia Helville ja Alpolle kaikesta mitä saimme kokea ja nauttia!