Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Huomio Korpilahti, tää on teille!

12.8.2009 Eevaliisa Hakola/Kyypartio

Karhakan Korvessa Korpilahden Korvensamoajien tyttökuusikko edusti hienosti omaa lippukuntaansa.

Ihan olitte nohevia neitoja, mitenkä se nyt oli? Kuka paimensi ja ketä? Luulen, että olin itse välillä ihan pihalla... Lippukunnanjohtajanne saa olla ylpeä, että on noin hienoja partiolaisia! Yllä kuvassa Mallu ja Heli leirin uittopaidassa.

Peppi, teistä vanhimpana ja vartionjohtajana kannoit hienosti porukastasi vastuuta. Olitte oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Siinä auttoi onneksi leirikirjakin jos savunjohtaja huiteli jossain muualla silloin. Tarpoja ohjelman mukana en juuri kulkenut. Köysi ohjelmassa olin hetken Ellun kanssa samassa ryhmässä, ja kun keittiö kutsui oli turvallista jättää Varpu Ellun hoivaan!

Haikille pakkasitte omatoimisesti ja kärsivällisesti esittelitte EA- laukkua kyypakkauksineen kun sitä pyysin. Pientä viilausta rinkkojen sisällön suhteen teitte ja jalkineitakin vaihdeltiin vielä viime hetkillä, viimeisten sääennusteiden mukaan. Sinne mehtään sitten läksitte ihan intona? Tekstarilla tarkistin, että olitte yörastille saapuneet, helpotti omaa unen saamistani:) Yöllä sitten satoi vettä. Kiristelin aamuyöstä telttojenne naruja savussa, jotta kotiinpaluu olisi teillä kuivempi. Mukavaa oli kuulla kuinka olitte "pelastaneet" toisistaan eksyneen haikkivartion jälleen yhteen. Ja laavukin oli jo kuivauspuulla heti reissun jälkeen. Haikista olisi pitänyt kysellä kuulumisia enemmänkin, mutta miten sekin vain jäi?

Veeralla oli sitten leirinaikana nimipäiväkin. Sekin tuli unohdettua, olisit kyllä ansainnut syötävän kukkapuskan eli mustikanvarpukimpun. Onneksi mustikoita oli tarjolla savumme alueella runsaasti! Helillä oli ranteessaan tarpoja- ja samoajanauhat, poikkeuksellisesti. Näin näppärästi saimme Helin ja Pepin ujutettua vihreillä rannekkeilla samoaja illanviettoon. Hauskaa oli ollut! Ja mystinen saunamaailmakin tuli tytöille koetuksi. Saunaan olisi varmaan myös mielinyt Mallu ja Tarukin, mutta vielä pitää vähän tarpoja ikäisestä vanhentua, että voi osallistua samoaja rientoihin.

Leirillä teidän teltta oli kyllä aika kaaos ja varastoteltta oli toinen kaaos! Mutta sitten haikin jälkeen oli  joku siisteyskärpänen lentänyt telttaan sisälle ja pistänyt tuulemaan. Tuloksena varmaan koko leirin siistein asumus! Hienosti hoiditte pareittain myös määräämäni keittiövuorot. Tai sitten ette vain kehdanneet mulle vastaan napista... AINA VALMIS toteutui hienosti.

Peppi kulki leirissä neuloen pyöröpuikoilla jotain harmaata pötkylää. Niin vain pötkylästä valmistui neidolle HIENO toppimallinen pusero! Me suunnilleen kateudesta vihreina tai (leiristä likaisina) ihastelimme sitä kun Peppi puki sen ylleen. Ei oltu nääs millään tajuttu, että miten se malli toimii:) En minä käsitä, kun ite en saanu ees kahta keskisuomalaista luettua, jotka Eeva toi, niin toiset rauhaisalla olemuksellan hoitaa hommat ja tekasee vielä neulepuseronkin siinä sivussa.

Meillä on laulettu undulaattia, kiitos teille uuden laululeikin opettamisesta. Toivottavasti teille kaikille jäi hyviä Uitto muistoja! Niin hyviä, että Kilkkeellä tavataan! Ja jos tavataan, niin jätskit tarjoan! Ja luulenpa että Hobo on mulle ainaski yhdet possumunkki kahvit velkaa, ootteko samaa mieltä?

Mukavaa ja innokasta koulun alkua teille kaikille ja onnistuneita tarppoja tuleviin partiohetkiin! - Lämmöllä muistaen Eevaliisa -