Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Mahdotonta menoa Nuopparilla...?

Leena Arokki (kuvat torstain kokkikerhosta ja ala-asteen nuopparivuorolta)

Ohikulkijan korviin saattaa kantautua iltaisin Nuorisotalolta musiikkia; pihassa on sikinsokin pyöriä, mopoja, autoja - mutta mitä seinien sisäpuolella oikein tapahtuu?

Kunnan nuorisotoimi ja 4H-yhdistys järjestävät yhteistyössä kyyjärveläisille lapsille ja nuorille toimintaa, jonka tapahtumapaikkana on useimmiten Nuoppari.

Nuopparilla tapahtuu iltapäivisin:

  • maanantaisin klo 14-16 Kokkikerho (4H, eskarit - )
  • tiistaisin klo 14-15 4H-kerho (eskarit-2.lk.),  klo 15-17 ala-asteen nuopparivuoro
  • torstaisin klo 14-17 ala-asteen nuopparivuoro, klo 15-17 Kokkikerho (kunnan nuorisotoimi, 3.lk- )

 Ala-asteen nuopparivuorolla voi pelata biljardia, pingistä sekä muita pelejä. Myös rauhallinen nurkkaus läksyjentekoon järjestyy. Torstaisin halukkaat voivat osallistua kokkailuun (ja leipomuksien paistumista odotellessa voi vaikka pelata erän pingistä).

Nuopparin aukiolot iltaisin:

  • tiistaisin klo 18-21
  • torstaisin klo 18-21
  • sunnuntaisin klo 17-21

Iltaisin Nuopparilla käy noin 20-30 kyyjärveläistä nuorta(pääosin yläasteikäisiä) pelaamassa, kuuntelemassa musiikkia ja viettämässä aikaa yhdessä. Yläkerrassa toimii "kahvio" (=kahvinkeitin), josta saa kahvia 20 sentillä kupillisen. Tänä syksynä ovat sunnuntaikahvit olleet ilmaisia; kahvin ovat tarjonneet syyskuussa Kyyjärven 4H-yhdistys ja lokakuussa kunnan nuorisotoimi. Marraskuun sunnuntaikahvit tarjoaa Kyyjärven Sale. Lisää kahvisponsoreita kaivataan!

Valvonnasta aukioloaikoina vastaa Kyyjärven 4H-yhdistys. Vaikka väkeä käy paljon, ei valvojalla(=jutun kirjoittaja) ole valittamista; ääntä lähtee, mutta sitähän tänne mahtuu - muuten mukavaa porukkaa kaikki.

Aikuisiltakaan ei ole Nuopparille pääsy kielletty - käykäähän kurkkaamassa mitä nuorisonne touhuaa... meno ei ole niin hurjaa, miltä se joskus kuulostaa.