Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Kolmoset yökoulussa

13.4.2006 3.lk oppilaat, Riitta Raivio/ Pirkko Kotanen

Ajatuksia 3. luokan yökoulusta 11.4.2006.

Heti koulun loputtua valitsimme nukkumapaikat ja levitimme patjat lattialle. Pojat saivat kunnian mennä eskariin ja tytöt jäivät omaan luokkaan nukkumaan muurahaisten keskelle! Kun patjat oli laitettu, niin lähdimme kävellen Palettiin. Paletissa ostimme paljon mieluisia herkkuja. Joillakin oli myös kotoa omaa evästä. Sovimme treffit tiettyyn aikaan Paletin aulassa. Sitten lähdimme takaisin koululle.

Koulussa meillä oli ruokana nakkikeittoa. Se oli hyvää. Sitten menimme pötkölleen ja söimme herkkuja. Tytöt menivät musiikkiluokkaan soittamaan ja laulamaan. Päätimme valita lauluksi keinustuolin. Kun olimme harjoitelleet laulua, esitimme sen kaksi kertaa pojille. Katri soitti laattoja, Essi, Minttu ja Merja soittivat kitaraa. Hanna ja Anna soittivat cabasaa, Tiitu taiteili rummuilla, Jenna soitti triangelia, Anneli kapuloita ja Eve tamburiinia. Pojat maalasivat sillä välin paperimassasta tehtyjä pääsiäispupuja.

Pojat soittivat Marjukka laulun. Atte, Emppu ja Jussi soittivat kitaraa. Henkka soitti rumpuja, Tommi triangelia, Aleksi ja Tino cabasaa, Matias ja Joonas soittivat tamburiinia ja Pertti laattoja. Orkesterista tuli hauska.

Jotkut tytöt olivat hysteerisiä maalatessaan pupuja. Vesi oli myrkyllistä ja keltaista. Tyttöjä arvelutti, voiko sitä juoda.

Iltapalaksi leivoimme pizzaa. Leipominen on mukavaa! toteaa kaikki. Kun olimme syöneet, niin huilasimme vähän aikaa luokissa. Sitten seurasi jännittävä aarteenetsintä. Taskulamppujen valo auttoi näkemään pilkkopimeässä. Löysimme kaikki turvallisesti aarteen vihjeitten avulla. Sitten oli iltasadun vuoro. Kun iltasatu oli loppu, laitoimme pään tyynyyn ja aloimme juttelemaan. Suurin osa nukahti vasta puolenyön aikaan. Heräsimme aamulla puoli seitsemältä. Olimme pirteitä kuin muurahaiset. Aamupalaksi oli eilisen herkullista pizzaa, leipää ja teetä. Syönnin jälkeen olimme vielä piilosta. Joillakin oli niin hyvät piilot, ettei ope löytänyt kaikkia oppilaita. Tulemme ilomielin toistekin yökouluun!

 

Toimittajina kolmosen oppilaat ja opet