Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kalepa jatkoi Kykyn putkea

1.11.2006 Hannu Kalliojärvi

Kalajoen Lentopallo käytti Kykyn alavirettä hyväkseen.

Tappio oli betonimiehille seitsemäs perättäinen. Se on nyt lähes täysosuma, toivotaan, ettei sama tuuri käy lottoamisessa unhoittus muuten lentopallo.

Kyllä tässä tilanteessa tietysti olisi mielekkäämpääkin aihetta ”pekuloija”, mutta periks ei anneta. Kalajoen ottelussa toistui sama kaava kuten aiemmissakin peleissä, erien alkuun nippu omia virheitä. Ei olla alkuvihellyksen jälkeen valmiina vaan ootellaan  ja katellaan, että mitähän tänään tapahtuu.  Päästetään kaveri karkuun ja sitten pyristellään, mutta ollaan myöhässä vaikkei porukassa tietääkseni ole yhtään hämäläistä.

Kalepa pelissä kokeiltiin Meriruokoa yleispelaajana, Koskela ja Kantonen keskellä. Henkka ja Tomi passas molemmat. Juniori kiitti vastuusta kolmannen erän voitolla. Neljännen alku ei hyökkääjiltä kulkenut, joten passarin vaihdolla hain uutta rytmitystä, mikä sekään ei tuonut muutosta.

Vieläkään mielestäni emme kaadu kenenkään yksittäisen pelaajan tai osa-alueen romahtamiseen, virheet jakautuu tasaisesti kaikille.

Tiedän, että aikaa on kehittää pallovarmuutta, pelikäsitystä ja tempoa niin harjoituksiin, kuin harjoituksiin saapumiseen, pelitapahtumien  järjestelyihin ja varmaan kaikkeen. Lista taitaa olla loputon. Mikään asia ei muutu ellei aseteta tavoitetta ja siihen myös pyritä.

Kysymys kuuluu, mitä joukkue haluaa tammikuussa kun alkaa jatkosarja. Asettakaa joku tavoite mikä on realistinen ja minkä eteen löytyy kunnianhimoa. Pelitaidot ei puolessa vuodessa katoa, halut voi vaihdella, sen takaan kun saliin astuu ”tohtori”, himot on hirveät.

Pojat olemme velkaa ykkössarjan parhaalle yleisölle; sitä meidän ei ole vara menettää. Sen lisäksi jos ”tohtori” pitää puheensa ja tuo parinsa pitsalle, on syytä korjata ryhtiä.

Minunkin.
t: Hannu