Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Opetusministeri maalaamaan Kyyjärven koulua

19.5.2009 Matti Muukkonen

Henna Virkkunen tarttuu pensseliin 1.6.

Opetusministeri Henna Virkkusen saapuminen Kyyjärven koulun maalaustalkoisiin on varmistunut. Kokoomuspiirin toiminnanjohtaja Olli-Pekka Niskanen informoi, että Virkkusen kalenteria muutettiin tämän omasta tahdostaan. Näin ollen Iso-Nopolan koulu saa kesäkuun ensimmäisenä päivänä klo 10-11 pintaansa arvovaltaista kädenjälkeä. Opetusministerin vierailun jälkeen talkoot jatkuvat paikallisin voimin iltaan asti ja seuraavina päivinä niin kauan kuin hommaa riittää. Ennen vierailua koululla, opetusministeri on tavattavissa Kyyjärven Paletissa klo 9:30-10.

Kyyjärven kunnan järjestämät kylätalkoot ovat pienen kylän osoitus yhteisöllisyydestä. Talkoita on suunniteltu kevään aikana kunnanjohtaja Matti Muukkosen johdolla siten, että mukana ovat olleet sekä urheiluseura Kyyjärven Kyvyn, Kyyjärven Yrittäjien, Kyyjärven osuuspankin että Kyyjärven seurakunnan edustajat. Oppilaskunnalle sen sijaan on annettu rooli suunnitella uusi väritys yhdessä aluearkkitehdin kanssa. Jo tähän mennessä tapahtumaan on ilmoittautunut osallistujiksi monia niin kyläläisiä kuin ulkopaikkakuntalaisiakin. Esimerkiksi kaikki maakunnan kansanedustajat on kutsuttu paikalle, jonka ohella jokaisella puolueryhmittymällä on ollut mahdollisuus markkinoida tilaisuutta eurovaaliehdokkailleen.

Kunnanjohtaja Matti Muukkonen toivottaa edelleen kaikki mahdolliset tahot tervetulleeksi: ”Meidän työtähän tämä vain helpottaa, mikäli ihmiset haluavat tulla auttamaan”. Hän kehottaakin edelleen kuntalaisia haastamaan toisiaan ja tuttujaan osallistumaan. ”Kuten armeijassa sanottiin: mitä nopeammin, sitä nopeammin”, Muukkonen aprikoi nykäskaimamaisesti.

Lisätietoja: Matti Muukkonen, matti.muukkonen@kyyjarvi.fi, 0503522394