Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Tornio kuittasi betonimiesten kolttoset

6.2.2006 Hannu Kalliojärvi

Lentis-88 nappasi Kyky-Betsetiltä tarvittavat pinnat alajatkosarjan finaaliin. Kyyjärven pojat tarjosivat kauden parasta vierasosaamistaan. Ottelun kuvat tulee myöhemmin.

Sekään ei kuitenkaan tällä kertaa riittänyt lohkon kärkijoukkuetta vastaan. Putaan urheiluhallissa pelattu ottelu päättyi Tornion voittoon 3-1 (25-19,26-28,25-18,25-23).

Pitkä matka ei tuntunut missään, kun betonimyllyn sankarit astuivat kentälle. Koko joukkue oli päättänyt lähteä sarjan viimeiselle ja pisimmälle vierasottelumatkalle. Kova pakkanenkaan ei poikia lannistanut ja edellisen sunnuntainen Äänekoski ottelu oli sisuunnuttanut pelurit.

Tornio Lentis-88 joutui valmentaja Asko Saukkosen mukaan kovaan tulitukseen, mutta kiri loppujen lopuksi voittoon. Harvinaisen vaikeaksi Kyky sai aloitukset pitkässä Putaan hallissa, missä isännät ovat juhlineet omalla syötöllään. Perusleija tepsi ja päästiin peliin mukaan. Koko joukkueen panokseen olen tyytyväinen sen huomasi jo lähtiessä, että jätkät on tosissaan. Tarkoitus oli peluuttaa kaikkia miehiä ja näin myös tehtiin. Torjunta oli parantunut viime peliin nähden ja hyökkäykset päätettiin kovalla prosentilla. Tornion voitto perustui kenties kovempaan syksyn harjoitusotteluissa hankittuun rutiiniin, mikä tuli esiin erien lopuissa. Jukka Mäkelä haastoi niin omat kuin isäntien pelaajat näyttäviin suorituksiin. Torunjuntoja 13 ja vain 4 syöttövirhettä. Tällä tasolla kun pysytään, niin kotona meitä on vaikea voittaa.

Himangan Urheilijat saapuvat sunnuntaina Kyyjärven halliin. Kuinka käy kamppailussa, jossa ovat  vastakkain niin "ikämiehet" Arto Rautio ja haastaja Juha Lampela, Mikko Keskisipilä vastaan Jukka Mäkelä tai Janecky vs Liettuan "mafia". Määrässä ja tunnelmassa Kyky haastaa Keskipohjanmaan mestarit. Tervetuloa salille klo 19.00

-hannu-