Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kyyjärvellä iloinen koko perheen puuhapäivä

30.3.2009 teksti: Suvi Kantonen / kuva: Arja Kautto

Eija Ahvo ja Uppo-Nallen 30-vuotissynttärit, lastenkonsertti ala-asteella 5.4.2009.

Sunnuntaina Kyyjärven ala-asteella on varmasti vilskettä ja touhua, kun paikalle saapuu Loiskis-orkesteri ja Eija Ahvo esiintymään. Tapahtuma käynnistyy jo klo 12, jolloin lapsille on luvassa kasvomaalausta, ongintaa ja arvontaa. Varsinainen synttärikonsertti alkaa klo 13, kun lavalle saapuu Eija Ahvo Uppo-Nallen tarinoiden myötä. Mummo ja Reeta valmistelevat Uppo- Nallen 30-vuotissynttäreitä muusikoiden kanssa ja yleisökin pääsee juhlimaan.
Esityksen jälkeen lapsilla on mahdollisuus kätellä Uppo-Nallea. Tapahtuma sopii koko perheelle vauvasta vaariin ja MLL:n Kyyjärven osasto toivookin ala-asteen täyttyvän iloisesta ja lapsenmielisestä yleisöstä. Tapahtumaan toivotetaan tervetulleeksi myös naapuripitäjistä, sillä tällainen konsertti on harvinaista herkkua tällä alueella.
Eija Ahvo kertoo toimineensa jo vuodesta -86 lähtien Suomen Unisefin hyväntahdonlähettiläänä. Eija on itsekin jo mummo ja toteaa, että lasten eteen tehtävä työ ei mene koskaan hukkaan. Hän korostaa, että on tärkeää lukea lapselle niin, että pitää häntä sylissä, samoin on tärkeää tarjota erilaisia virikkeitä tapahtumien ja konserttien muodossa.
Lastenorkesteri Loiskis on kotoisin Jyväskylästä. Toiminta-alueena on koko Suomi ja vuosittain Loiskis esittää 120-150 konserttia, sekä ohjaa työpajoja. Levyjä on ilmestynyt tasaiseen tahtiin. Niitä on jo julkaistu 9, lisäksi yksi nuottikirja ja yksi äänikirja.
TERVETULOA SIIS LÄHELTÄ JA KAUKAA ESITYKSEEN !


KIITOKSET  LEHTILIITTEEN JA TAPAHTUMAN TUKIJOILLE!

Lehtiliitteen tekoa ja tapahtuman järjestämistä ovat tukeneet monet eri yritykset. Erityisesti haluamme kiittää Kodintarvike Eeverttiä , joka suuren mainoksen lisäksi lahjoitti paljon ongintapalkintoja. Kyyjärven Sivistystoimi auttoi paljon konsertin järjestelyissä. Viiden Kunnan Sanomat lehden toimitukseen myös erityisterveiset. Teillä on siellä asiantunteva ja palvelualtis henkilökunta, jonka myötä liitteen teko hyvin onnistui.

MUUT LAHJOITTAJAT
Kyyjärven Osuuspankki
Betset Oy
Kyyjärven Metsänhoitoyhdistys
Tulostekniikka
Liikennöitsijä Reijo Uusisalo
Ravintola Villi viini
Viitasaaren Yrittäjät
IVT- Viitasaari ja Saarijärvi
Perhon Talouskauppa
K-Rautia Kipakka, Perho
Perhon SP-auto
Kyyjärven Saha
Oy Lindab Koto-Pelti
Kyyjärven Kunta
Ruokala Margit
Parturi Kampaamo Helena
Sahapakka
Korjaamo Jaakko Uusisalo
Renkipoika, Perho
Ismo Riihimäki
Töpseli ja Roikka
Finnlamelli

Lämmin kiitos teille kaikille. Kun pienellä paikkakunnalla järjestetään tapahtumia, on ilo huomata , että yhteistyö on voimaa. Tämä tapahtuma olisi ollut mahdotonta järjestää ilman teitä.

Olette sydämellisesti tervetulleita seuraamaan esitystä!

Kiittäen Kyyjärven MLL