Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Pielaveden Sampo 2 taipui betomiehille 1-3

16.1.2005 Hannu Kalliojärvi

Sunnuntain ottelu lähti samalla kaavalla kuin edellispäivän peli Kalajoella. Ilmeisesti ottelun tärkeys molemmilla joukkueilla antoi aihetta varovaisuuteen ja rentous puuttui otteista.

Ensimmäinen erä taisteltiin 24-22 tilanteesta itelle 25-27. Tietynlainen itseluottamus paineen alla on ratkaissut monta erää ja usko omiin mahdollisuuksiin on tuottanut voiton. Toinen erä ”tiukkaa rypytystä” sanoisi Humppi ja sen Sampo kuittasi kovasta taistelusta huolimatta.

Tauolta tuli ryhtiä otteisiin ja neuvot oli mennyt perille. Tätä erää johdettiin parhaillaan viidellä pinnalla vaan niin tuli savolaiset iholle ja pinnan päähän. 23-24 tilanne , Sauliuksen pommi, metrin sisällä, lippu pystyyn ja siitä synty hienot keskustelut. Kauppias rauhotteli poikaa ja säästyttiin varotukselta, Morri anto kapteenina hyvän vinkin että nyt vaan seuraavaan palloon ja sehän ymmärrettiin. Hyvä neuvo ja tärkeän pinnan sai Sani lyyvä vastapalloon ja keskelle kenttää.

Neljättä erää ei poikettu tyylistä vaan annettiin isännille etumatkaa 3-4 pinnaa ettei laske paineet eikä syke kannattajilla tai meitsillä. Joo taas tuli tuplavaihto ja uuvet kujeet, ”eikä mittään”, taas päästiin hyppimään piiri pieni pyörii tanssia !! Se on siinä toinen voitto ja taas vieraissa. Upeeta !

Savon matkan onnistujiin kuulu taas kaikki, mutta kissankulman ”Morri” näytti kapteenin otteilla hyviä suorituksia joka osa-alueella. Tasanen suoritus. Taskulampun mallia dynamo sai Saulius.

Tulevaan sunnuntaihin ja matka suunnataan Raaheen. Saloisten Salama, sarjan erikoisin joukkue, yhdeksän kertaa viidenteen erään ja kerran voittaja. Joskus se kääntyy, miettikää pojat tarkkaan miten lähellä on SalSan seuraava  voitto !! Nöyryyttä.  Pysykää kuulolla. 

-hannu-