Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Puheensorinaa siellä ja täällä

Viime sunnuntaina 23.10. vietettiin helluntaiseurakunnassa naistenpäivää. Ja iloisia naamojahan sitä heti aamutuimaan tuli vastaan. Jokaisella oli pienoinen odotus päällä. Eikä vetoporukkakan tainnut ihan varmuudella tietää, mitä päivä tullessaan toisi, mutta kivastihan se meni.


Seurakunta jatkaa entisellä veroprosentillaNainen ja elämisen haasteetHannu Rädyn vierailu Kyyjärven VapaaseurakunnassaSadonkorjuun kiitosjuhlaSaarijärven seutukunta kiinnostaaYhdessä tutkimaanEläkeliiton juhlapyhäSeurakunnan tulevausuudesta keskusteltiinMikkelinpäivä on ensi pyhänä 2.10.

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Nainen ja elämisen haasteet

Mirjam Huotari

On asioita, jotka vain toinen nainen voi ymmärtää. On tilanteita, joissa rinnalle toivoo toista naista, vaikka puoliso olisi maailman ihanin ja hellin mies. Nainen on sittenkin nainen ja mies mies.

Juuri siksi sunnuntaina 23.10. helluntaiseurakunta on varattu vain ja ainoastaan naisille. Ohjelma alkaa kello yhdeksältä aamulla ja päättyy kello neljältä iltapäivällä. Paljon on lyhyeen päivään koitettu sovittaa: yhdessäoloa, ajatuksia naiseudesta, hetkiä Raamatun äärellä, keskustelua, laulua, rukousta ja ylistystä. Päivästä vastuun kantavat Virve Ohranen, Tanja Lahtinen ja Mirjam Huotari.

Yksi ensimmäisiä asioita, jotka Kyyjärvelle saavuttuani opin, oli, että meillä on sitten Virve. Kun ihmettelin, kenestä on kyse, selvisi, että kyyjärveläisten oma lääkäri on nimeltään Virve. Tämä kaikille tuttu Virve on nyt sitten luvannut kantaa oman kortensa kekoon, jotta naisten oma päivä onnistuisi.

Tanja Lahtinen on Kyyjärven omia kasvatteja. Tätä nykyä hän työskentelee Keuruulla Iso Kirja -opistolla. Vastuita ja tehtäviä on sen verran monipuolisesti, ettei niitä kannata yrittää tähän listata. Sen voi kuitenkin todeta, että nuorella naisella haasteita riittää.

Mirjam Huotari on Kyyjärven helluntaiseurakunnan oma pastori, joka vasta noin vuosi sitten kuuli ensimmäistä kertaa elämässään puhuttavan koko Kyyjärvestä. Nykyisin tytön elämä kuitenkin sujuu kotoisasti helluntaiseurakunnan yläkerrassa, eikä työmaakaan ole siten kovin kaukana.

Edellä mainitut kolme naista ja monta muuta aktiivista on kantanut oman kortensa kekoon, jotta jokainen halukas voisi tulla viettämään naisten omaa päivää. Ja tietysti jokaisen mukaan tulevan läsnäolo on jo osaltaan päivän rakentamista. Otetaan selvää, millaisen päivän taivaan Isä meille antaa.